BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Κατάληψη στα γραφεία της ΕΒΖ στην Αριστοτέλους από τευτλοπαραγωγούς

Κατάληψη στα κεντρικά γραφεία της ΕΒΖ στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιούν από τις 10 το πρωί της Πέμπτης 15 Ιανουαρίου περίπου 150 με 200 εξαγριωμένοι τευτλοπαραγωγοί και μηχανάτορες από όλη τη χώρα, διεκδικώντας την πληρωμή που τους οφείλεται.

Κατάληψη στα γραφεία της ΕΒΖ στην Αριστοτέλους από τευτλοπαραγωγούς

1
1

Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ζαχαροβιομηχανίας Λάμπρος Χαραλάμπους, προφανώς είχε ενημερωθεί και δεν έχει εμφανιστεί στο χώρο. Οι παρευρισκόμενοι αναγκάστηκαν να μεταφέρουν τις διαμαρτυρίες τους στον οικονομικό διευθυντή κ. Ράλλη, στον οποίο εξέφρασαν την αγανάκτησή τους γιατί δεν έχουν πληρωθεί και την απορία τους για το τι θα γίνει από δω και μπρος.

Επισημαίνεται ότι στην είσοδο της πολυκατοικίας βρίσκεται από το πρωί μια διμοιρία ΜΑΤ που προφανώς είχε ειδοποιηθεί από τη διοίκηση της ΕΒΖ, προκειμένου να λειτουργήσει αποτρεπτικά στην εκδήλωση οποιουδήποτε ακραίου περιστατικού, ενώ άλλη μια ομάδα επάνω βρίσκεται στον 6ο όροφο στα γραφεία της Βιομηχανίας για να διασφαλιστεί η απαραίτητη ισορροπία.

Μάλιστα, οι ίδιοι δηλώνουν ότι δεν θα φύγουν αν δεν πάρουν απαντήσεις γιατί δεν τους πληρώνουν και ποιος ο ρόλος της διοίκησης της ΕΒΖ που δεν τους αφήνει να πληρωθούν.


Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

15-01-2015 14:35agrotis

H APANTHSH EINAI OTI AN PLHRWTHOUN OI AGROTES DEN THA MEINOUN $$$ GIA NA PLHRWTHOUN OI IDIOI..

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία