BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Με αύξηση τζίρου 10% έκλεισε το 2014 ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου

Μια νέα σημαντική επένδυση ύψους 10 εκατ. ευρώ που θα προσδώσει υπεραξία στα αγροτικά προϊόντα του νομού Μαγνησίας προανήγγειλε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου, στο πλαίσιο πρόσφατης συνέντευξής του σε αθηναϊκή εφημερίδα.

Πλήρη στήριξη από όλα τα κόμματα θέλουν οι θεσσαλικοί συνεταιρισμοί

0
0
Δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες, τόνισε όμως την μεγάλη σημασία της  επένδυσης για την ευρύτερη περιοχή λέγοντας ότι θα είναι πάρα πολύ χρήσιμη και ωφέλιμη για τον αγροτικό κόσμο αφού θα δώσει προστιθέμενη αξία στα αγροτικά προϊόντα και θα απασχολήσει πάνω από 100 εργαζομένους. "Πρόκειται για μια γιγαντιαία για τα δεδομένα της περιοχής μας επένδυση", είπε χαρακτηριστικά δεσμευόμενος εντός του Φεβρουαρίου να αναφερθεί με λεπτομέρειες για το θέμα αυτό.

 

Ο κ. Πρίντζος χαρακτήρισε μια πολύ καλή χρονιά για τον ΕΒΟΛ και το συνεταιρισμό το 2014 σημειώνοντας ότι, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του Λογιστηρίου,  εμφανίζεται ότι υπήρξε αύξηση του τζίρου κατά 10% με παράλληλη αύξηση του όγκου πωλήσεων.

Ο τζίρος θα ξεπεράσει τα 16 εκ. ευρώ ενώ τα κέρδη θα είναι αυξημένα κατά 30% σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και θα είναι περίπου 2 εκ. ευρώ.

Χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντικό το ότι όλα τα πολιτικά κόμματα αναφέρουν ως παράδειγμα για το Συνεταιριστικό κίνημα τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου και την ΕΒΟΛ. Χαρακτηριστική είναι και η περίπτωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αλέξη Τσίπρα , ο οποίος αναφέρθηκε με επαινετικά λόγια για την ΕΒΟΛ στην προχθεσινή του ομιλία στο Βόλο. Δεν είναι τυχαίο, υπογράμμισε, ότι πολλά και σημαντικά στη δημόσια ζωή πρόσωπα έχουν επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της ΕΒΟΛ, όπως πρωθυπουργοί, υπουργοί και αρχηγοί κομμάτων.

Τέλος σε ερώτηση τι θα γίνει με το Συνεταιριστικό Κίνημα και αν θα υπάρξουν εξελίξεις απάντησε τα εξής;

« Υπάρχουν πολλές πιέσεις από πάρα πολλούς Συνεταιριστές, για μια μεγάλη συγκέντρωση όλου του Συνεταιριστικού Κινήματος στην Αθήνα, για λήψη μεγάλων αποφάσεων. Αφού δούμε τι σκέψεις θα έχει για το θέμα αυτό, η Νέα Κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές, τότε θα υπάρξουν και ανάλογες πρωτοβουλίες.»

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία