BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Έτοιμα τα τρακτέρ στην Αγιά των μηλοπαραγωγών

Έτοιμοι για το μαζικό αγωνιστικό συλλαλητήριο με τρακτέρ στην πλατεία της Αγιάς, στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης 5 Μαρτίου, είναι οι μηλοπαραγωγοί της πόλης, που δηλώνουν αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος μας για αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματός τους λόγω του εμπάργκο στη Ρωσία.

Έτοιμα τα τρακτέρ στην Αγιά των μηλοπαραγωγών

7
0

Στο συλλαλητήριο αναμένονται παραγωγοί και από τη Μακεδονία, οι οποίοι έχουν πληγεί από το ρωσικό απαγορευτικό, ενώ τη συμπαράστασή τους στους καλλιεργητές έχουν εκφράσει με ψήφισμα τους οι Αγιώτες επαγγελματίες (Επαγγελματική Ένωση Δήμου Αγιάς), οι οποίοι χαρακτηρίζουν δίκαια τα αιτήματα των αγροτών, ενώ αποφάσισαν όση ώρα διαρκεί το πανελλαδικό συλλαλητήριο να κλείσουν συμβολικά τα καταστήματα τους, δηλαδή από τις 12 το μεσημέρι και μετά.

Μάλιστα, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου στην Αγιά, ενημερώθηκαν οι μηλοπαραγωγοί από την αντιπροσωπεία που συναντήθηκε την περασμένη Τρίτη με τον υπουργό κ. Αποστόλου. Η σύσκεψη εκτίμησε ότι η συνάντηση με τον υπουργό έδωσε γενικόλογες αοριστίες και υποσχέσεις χωρίς όμως σαφή δέσμευση για άμεση ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος τους για αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος λόγω του εμπάργκο στη Ρωσία.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία