BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Συμφωνία της ΚΑΙΡ στην Κίνα για εξαγωγή κρασιού

Στην πρώτη παραγγελία θα σταλούν 15.000 φιάλες κόκκινου κρασιού της ΚΑΙΡ στην Κίνα.

Συμφωνία της ΚΑΙΡ στην Κίνα για εξαγωγή κρασιού

0
0

Συμφωνία για εξαγωγή κόκκινου συνεταιριστικού κρασιού, ποικιλίας Μοσχάτου με τη «σφραγίδα» της ΚΑΙΡ στην Κίνα, προανήγγειλε ο πρόεδρος της συνεταιριστικής επιχείρησης, με έδρα τη Ρόδο, Χρυσόστομος Χρυσοστομάκης.

Στο πλαίσιο της πρώτης παραγγελίας θα σταλούν στην Κίνα 15.000 φιάλες, σύμφωνα με όσα είπε κ. Χρυσοστομάκης, σε συνέντευξη Τύπου.

Εν τω μεταξύ στην Κίνα προβάλλεται η Ρόδος εδώ και λίγες ημέρες μέσω της ΚΑΙΡ, καθώς η υπογραφή συμφωνίας με μια μεγάλη εταιρεία, που εδρεύει στην Κίνα, έγινε η αιτία για να προβάλλεται και η Ρόδος σε μια μεγάλη αγορά.

«H ελληνική σημαία εδώ και αρκετές ημέρες κυματίζει στην Κίνα μέσω της ΚΑΪΡ. Προβάλλεται και η Ρόδος. Θυμίζω πως πέρσι το καλοκαίρι κλιμάκιο επιχειρηματιών είχαν έρθει στο νησί και επισκέφθηκαν τους αμπελώνες. Παρήγγειλαν και κρασιά. Φέτος υπεγράφη συμφωνητικό με μια μεγάλη εισαγωγική εταιρεία που συμμετέχει σε εκθέσεις. Εκεί παρουσιάζει τα κρασιά μας με την ελληνική σημαία και το λογότυπο της ΚΑΪΡ. Αυτό είναι θετική εξέλιξη όχι μόνο για την εταιρεία αλλά και για τη Ρόδο, που διαφημίζεται σε μια πολύ μεγάλη αγορά», δήλωσε ο  κ. Χρυσόστομος Χρυσοστομάκης.

Σε ερώτηση αν η συνεργασία θα έχει συνέχεια, ο κ. Χρυσοστομάκης δήλωσε:

«Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να συνεχιστεί η συνεργασία. Οι άνθρωποι είναι σοβαροί, μεθοδικοί και επενδύουν στα προϊόντα μας».

Εξάλλου συνεργασία υπάρχει και με εταιρείες που λειτουργούν στη Γερμανία και το Βέλγιο, πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΚΑΙΡ, για να καταλήξει:  «Ξεκινήσαμε την προσπάθεια να κάνουμε άνοιγμα και στην πόλη San Francisco των ΗΠΑ. Θα πραγματοποιήσουμε και επίσκεψη στον Καναδά, το Μάιο. Το ταξίδι οργανώνεται από την Ένωση Οινοποιητικών Επιχειρήσεων. Εκεί θα προβληθούν και τα προϊόντα της ΚΑΪΡ. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί. Χρειάζεται επιμονή».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία