BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Και επίσημα στον ΕΛΓΑ η νέα διοίκηση

Πιάνει δουλειά η νέα διοίκηση στον ΕΛΓΑ, έπειτα από τη σχετική απόφαση διορισμού της, που δημοσιεύτηκε στο ιαδικτυακό τόπο Διαύγεια, του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Οικονομική εξυγίανση και θετική πορεία για τον ΕΛΓΑ

3
0

Η σχετική απόφαση έχει ως εξής:

Αποδεχόμαστε την από 30/3/2015 υποβληθείσα παραίτηση του Βασίλειου Έξαρχου του Θεοδώρου, Χημικού Μηχανικού, πτυχιούχου του Τμήματος Πολυτεχνείου της Νάπολη Ιταλίας, αναγνωρισμένο από το ΔΙΚΑΤΣΑ, από τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛ.Γ.Α.)− Ν.Π.Ι.Δ.

II. Αποδεχόμαστε την από 30/1/2015 υποβληθείσα παραίτηση του Αργύριου Μποτού του Γεωργίου, Γεωπόνου−Αγρότη, πτυχιούχου της Γεωπονικής Σχολής Αθηνών, από τη θέση του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛ.Γ.Α.)− Ν.Π.Ι.Δ.

III. Παύονται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛ.Γ.Α.)− Ν.Π.Ι.Δ.:

α. Βασίλειος Έξαρχος του Θεοδώρου, Χημικός Μηχανικός

β. Αργύριος Μποτός του Γεωργίου, Γεωπόνος−Αγρότης

γ. Σπύρος Θεοφανίδης του Θεοδώρου, Τεχνολόγος Γεωπόνος

δ. Δημήτριος Αρκιτσαίος του Ιωάννη, Γεωπόνος

ε. Δημήτριος Μπουχλαριώτης του Αχιλλέα, πτυχιούχος Γεωπονίας−Αγρότης

IV. Ορίζονται ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛ.Γ.Α.)− Ν.Π.Ι.Δ.:

α. Νικόλαος Στουπής του Λουκά,

β. Αθανάσιος Ζανιάς του Κωνσταντίνου,

γ. Χρήστος Πυρομάλης του Νικολάου,

δ. Ευαγγελία Καλαμαρά του Δημητρίου,

ε. Λίτινα Αικατερίνη του Τίτου.

V. Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛ.Γ.Α.) – Ν.Π.Ι.Δ. διαμορφώνεται ως εξής:

1. Νικόλαος Στουπής του Λουκά, Γεωπόνος, πτυχιούχος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ως Πρόεδρος.

2. Αθανάσιος Ζανιάς, του Κωνσταντίνου, Συνταξιούχος Ο.Τ.Ε., πτυχιούχος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ως Αντιπρόεδρος.

3. Χρήστος Πυρομάλης του Νικολάου, Υπάλληλος ΕΛ.Γ.Α., εκπρόσωπος του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ως μέλος.

4. Ευαγγελία Καλαμαρά του Δημητρίου, υπάλληλος του κλάδου ΠΕ1 Γεωπονικού του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ως μέλος.

5. Λίτινα Αικατερίνη του Τίτου, μετακλητός διοικητικός υπάλληλος στο Πολιτικό Γραφείο της Αν. Υπ. Οικονομικών Ν. Βαλαβάνη, εκπρόσωπος του Υπουργείου Οικονομικών, ως μέλος.

6. Καλομοίρα Σούλιου του Χρήστου, αιρετός εκπρόσωπος του τακτικού προσωπικού του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων, ως μέλος.

7. Μιχάλης Βουμβουλάκης του Εμμανουήλ, μέλος του Δ.Σ. της ΠΑ.Σ.Ε.ΓΕ.Σ., εκπρόσωπος των Γεωργικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων, τον οποίο όρισε η ΠΑ.Σ.Ε.ΓΕ.Σ., ως μέλος.

8. Διονύσιος Φόλιος του Γεωργίου, μέλος του Δ.Σ. της ΠΑ.Σ.Ε.ΓΕ.Σ., εκπρόσωπος των Γεωργικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων, τον οποίο όρισε η ΠΑ.Σ.Ε.ΓΕ.Σ., ως μέλος.

9. Αθανάσιος Δημάκης του Παναγιώτη, Γεωπόνος, Α΄ Αντιπρόεδρος Δ.Σ. του ΓΕΩΤ.Ε.Ε., εκπρόσωπος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.), ως μέλος.

VI. Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που ορίζονται σύμφωνα με τις δια τάξεις της παρ. 4 του άρθρου 3 του Ν. 3429/2005 (ΦΕΚ Α΄ 314) παύονται αζημίως για το Δημόσιο και τη δημόσια επιχείρηση με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία