BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Δεν θέλουν να δώσουν τα αποθεματικά του ταμείου τους οι κτηνίατροι

Κατηγορηματικά κατά της χρήσης των διαθεσίμων του ασφαλιστικού ταμείου ΕΤΑΑ για την κάλυψη των χρηματοδοτικών αναγκών του Δημοσίου τάσσεται ο Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος.

Διχάζει ο κτηνίατρος εκτροφής

2
0

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου, που υπογράφει η πρόεδρό του «πρόκειται για πράξη παράνομη, άκυρη και αντισυνταγματική, τη στιγμή μάλιστα που το εν λόγω ταμείο έχει δεχτεί ήδη ένα καίριο πλήγμα μετά το κούρεμα των αποθεματικών το 2012 με συνέπεια την ανεπάρκεια των διαθεσίμων ακόμα και για τη χορήγηση των συντάξεων».

Όπως υποστηρίζει ο Σύλλογος οι θέσεις του για τα αποθεματικά του ταμείου συζητήθηκαν μεταξύ άλλων σε πρόσφατη συνάντηση των υγειονομικών οργανώσεων με τον Γεν. Γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Γ. Ρωμανιά και παραμένουν ίδιες, ισχυρές, αμετακίνητες και συνεπικουρούμενες από τις θέσεις των υπολοίπων Υγειονομικών Συλλόγων (Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, Ελληνική Ομοσπονδία Οδοντιάτρων, Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων Υγειονομικών), όπως αυτές τονίστηκαν σε κοινή με τον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο δήλωση μετά την ευρεία, μεταξύ των Προέδρων τους, σύσκεψη».

«Η διοίκηση του ΕΤΑΑ, έχει ήδη κληθεί να απόσχει από την εφαρμογή μιας αντισυνταγματικής και εκβιαστικής οικονομικής απογύμνωσης, που απροκάλυπτα δείχνει την ασέβεια της Πολιτείας στους Υγειονομικούς κλάδους και την παραγνώριση της κοινωνικής τους προσφοράς», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία