BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Στον Αποστόλου οι προτάσεις της ΟΣΕΓΟ για συνεταιρισμούς

Τη στήριξη του Αποστόλου ζήτησαν μέλη της ΟΣΕΓΟ, που μιλούν για απαξίωση του χώρους τους.

Στον Αποστόλου οι προτάσεις της ΟΣΕΓΟ για συνεταιρισμούς

2
0

Τη δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο χώρο ανέλυσαν οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας των υπαλλήλων στους αγροτικούς συνεταιρισμούς, σε πρόσφατη συνάντηση με τον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Βαγγέλη Αποστόλου. Από την πλευρά του ο αναπληρωτής τους υποσχέθηκε συνεργασία στην ολοκλήρωση του νέου νόμου που θα συνταχθεί σχετικά με τους συνεταιρισμούς. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΣΕΓΟ:

Κατά τη συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε τρεις μήνες μετά από το αίτημα της ΟΣΕΓΟ, τέθηκαν στον υπουργό τα καθημερινά μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του κλάδου μας, λόγω της γενικής απαξίωσης του Συνεταιριστικού χώρου (απολύσεις-απλήρωτοι εργαζόμενοι-εργασιακή αβεβαιότητα-εκκαθαρίσεις-συρρίκνωση εργασιών-έλλειψη χρηματοδότησης -ξεπούλημα παραγωγικών επενδύσεων-ανενεργός 4015/11).

Τονίστηκε ιδιαίτερα από την ΟΣΕΓΟ η συμβολή του πρωτογενή τομέα στην ανάκαμψη  της Ελληνικής οικονομίας όταν στηρίζεται σε ένα ισχυρό Συν/κό κίνημα.

Ο αναπληρωτής υπουργός Βαγγέλης Αποστόλου  υποσχέθηκε συνεργασία με την ΟΣΕΓΟ, για την ολοκλήρωση του νέου νόμου που θα συντάξει το υπουργείο για τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς  (νέος νόμος) αλλά και να συνδράμει στα χρονίζοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στις Συνεταιριστικές Οργανώσεις ιδιαίτερα σήμερα με την εφαρμογή του Ν. 4015/11.

Συνάδελφοι η ΟΣΕΓΟ έχει ανοίξει πλέον ένα διάλογο με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ως προς τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας.

Η στάση μας θα κριθεί από την αντιμετώπιση που θα έχουμε για την αντιμετώπιση αυτών.

Σας καλούμε  να συσπειρωθείτε στο πλευρό της Ομοσπονδίας και να ενημερώνετε την Διοίκηση για τα κατά τόπους προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία