BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Εκστρατεία ΠΑΣΕΓΕΣ υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα

Σε συστράτευση καλεί τις οργανώσεις-μέλη της ΠΑΣΕΓΕΣ την Τετάρτη 1η Ιουλίου, στις 10.00 το πρωί, στην πανελλαδική σύσκεψη, με θέμα τις καταιγιστικές οικονομικές εξελίξεις και το δημοψήφισμα, σε αίθουσα του Ξενοδοχείου President (Λεωφόρος Κηφισίας 43, Αμπελόκηποι – Αθήνα).

Στην ΠΑΣΕΓΕΣ η ενημέρωση αγροτών για τη νέα ΚΑΠ

2
2

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της συνομοσπονδίας, «το απόγευμα θα συνεδριάσει εκτάκτως και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΣΕΓΕΣ για να εκτιμήσει την κατάσταση ώστε να θωρακιστούν κατά το δυνατόν οι οργανώσεις επιχειρήσεις του συνεταιριστικού κινήματος

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ αναφερόμενος στο δίλλημα του δημοψηφίσματος «Το ναι είναι μια δύσκολη πορεία ως προς τη σταθερότητα, το ευρωπαϊκό γίγνεσθαι και το ευρώ. Το όχι στο δημοψήφισμα είναι μια πορεία σε αχαρτογράφητα νερά προς την καταστροφή και το αβέβαιο μέλλον της πατρίδας μας».


Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

01-07-2015 13:36γιωργοσ

...Ενω η καταργηση επιστροφης ΕΚΦ,φορος 23% και προκαταβολη 50%,φορολογηση των επιδοτησεων απο το πρωτο ευρω,μεταταξη απο τον ΟΓΑ στον ΟΑΕΕ, κλπ ειναι η "ανταγωνιστικοτητα" και η "αναπτυξη" της πρωτογενους παραγωγης με ενα μεγαλοπρεπες "ΝΑΙ"!!!!!!!

Απάντηση

01-07-2015 12:43Σωτήρης

Η ΠΑΣΕΓΕΣ σπάει πλάκα στις πλάτες των αγροτών ε; Γουστάρω κάργα. Γιατί ΝΑΙ στο δημοψήφισμα (σύμφωνα με το κείμενο των "θεσμών") σημαίνει για τον αγρότη: 1) φορολογία 26% από το πρώτο ευρώ και 2) τέλος στην επιστροφή του ΕΦΚ πετρελαίου. Θέλει σκέψη ε;

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία