BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Υπέρ του ΝΑΙ κλίνουν οι αγροτοσυνδικαλιστές

Κυρίαρχη τάση υπέρ του ΝΑΙ διαμορφώνεται στους κόλπους των αγροτοσυνδικαλιστικών φορέων και των συνεταιριστικών επιχειρήσεων της χώρας ενόψει του κρίσιμου δημοψηφίσματος της Κυριακής.

Υπέρ του ΝΑΙ κλίνουν οι αγροτοσυνδικαλιστές

1
0

Τις τελευταίες ώρες και με τους περιορισμούς των capital controls να βάζουν θηλιά σε κάθε παραγωγική διαδικασία, στο χωράφι και τις μεταποιητικές επιχειρήσεις, ολοένα και περισσότεροι φορείς αγροτών και κτηνοτρόφων εκφράζονται ανοικτά υπέρ του ΝΑΙ.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων νομού Θεσσαλίας, επιτυχημένων οργανώσεων όπως ο ΘΕΣγάλα, η Ένωση Αγρινίου, Καβάλας, αλλά και συνδικαλιστικών φορέων, όπως το ΓΕΩΤΕΕ.

Υπενθυμίζεται ότι ρότα για ΝΑΙ έδωσε και η ΠΑΣΕΓΕΣ μετά από σύσκεψη του ΔΣ της και πανελλήνια σύσκεψη που πραγματοποίησε στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, αδιαπραγμάτευτο είναι το κοινό νόμισμα, το Ευρώ, που στηρίζει την εθνική οικονομία και αποτελεί βάση προόδου, σταθερότητας και ανάπτυξης, για την τριτοβάθμια.

Ωστόσο το Δ.Σ. της ΠΑΣΕΓΕΣ εξέφρασε τη διαφωνία του και με την πρόταση των Θεσμών, που μεταφέρει βάρη στις πλάτες των πλέον αδυνάτων, αλλά και με την πρόταση της Κυβέρνησης, που δεν απέχει διακριτά από την πρόταση των Θεσμών.

Τέλος το Δ.Σ. της ΠΑΣΕΓΕΣ καλεί την Κυβέρνηση μετά το δημοψήφισμα να προχωρήσει άμεσα στη σύναψη συμφωνίας με τους εταίρους, μετά από διαβούλευση με τους κοινωνικούς εταίρους, που να εξασφαλίζει δίκαιο επιμερισμό των βαρών στους πολίτες, αλλά και την σταθερότητα και προοπτική της χώρας στο Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι.

Αναλυτικό ρεπορτάζ διαβάστε στο φύλλο της εφημερίδας Agrenda, που εκτάκτως κυκλοφορεί την Παρασκευή στα περίπτερα όλης της χώρας

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία