BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Οι αγρότες να τιμωρήσουν με την ψήφο όσους τους πάνε σε καταστροφή, λέει ο Πρίντζος

«Η επιλογή της παραμονής στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία θεωρούμε ότι είναι και επιλογή σχεδόν όλων των αγροτών, δεν θα πρέπει κατ’ανάγκη, να σημάνει ταυτόχρονα και το ξεκλήρισμα των Ελλήνων αγροτών», δήλωσε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου κ. Νικήτας Πρίντζος, ενόψει των επικείμενων εκλογών.

«Βαδίζει απαράσκευη η χώρα, χρειάζεται Αγροτική Πολιτική»

11
0

Σύμφωνα με όσα λέει ο ίδιος: «ο αγροτικός κόσμος θα  τιμωρήσει με την ψήφο του, όλα αυτά τα κόμματα και τους πολιτικούς, οι οποίοι με τις αποφάσεις τους, τον οδηγούν στην καταστροφή».

Αναλυτικά η δήλωση έχει ως εξής: 

Προ ολίγων ημερών από τη Βουλή ψηφίστηκαν πολύ σκληρά μέτρα εις βάρος του Αγροτικού Κόσμου της Πατρίδας μας.

Με αυτά τα μέτρα, που ήδη έχουν ψηφιστεί αλλά και με αυτά που έχουν αναγγελθεί εις επιταγή του 3ου Μνημονίου και που αναμένεται να ψηφιστούν εντός του μηνός Οκτωβρίου, επέρχεται πλέον ολοκληρωτική καταστροφή  του  ευαίσθητου τομέα της Εθνικής μας Οικονομίας.

Όλα τα κόμματα, τα οποία διεκδικούν την ψήφο των Ελλήνων αγροτών, ιδιαίτερα αυτά τα οποία υπερψήφισαν την πρώτη δέσμη μέτρων, θα πρέπει να ανακοινώσουν άμεσα, τις προθέσεις τους για το μέλλον.

Οφείλουν να ξεκαθαρίσουν τις θέσεις τους και οπωσδήποτε πριν τις εκλογές, ως προς τα μέτρα, τα οποία προβλέπονται από τα μνημόνια. Οι θέσεις αυτές θα πρέπει να είναι ξεκάθαρες, χωρίς αστερίσκους. Θα πρέπει επίσης να μας πουν πως θα επανορθώσουν, γι’αυτά τα μέτρα τα οποία έχουν ήδη ψηφίσει καθώς , δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει το γεγονός ότι καταστρέφουν τον Έλληνα αγρότη, ο οποίος δεν θα μπορέσει πλέον να καλλιεργήσει, να παράγει, να μείνει στο χωριό του, να ζήσει την οικογένεια του, να μεγαλώσει τα παιδιά του αλλά και να βοηθήσει την Χώρα να βγει από την κρίση.

Η επιλογή της παραμονής στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία θεωρούμε ότι  είναι και επιλογή σχεδόν όλων των αγροτών, δεν θα πρέπει κατ’ανάγκη, να σημάνει ταυτόχρονα και το ξεκλήρισμα των Ελλήνων αγροτών .

Η Πολιτεία ας λάβει άλλα ισοδύναμα μέτρα, όπως άλλωστε το κάνει  εκεί που θέλει.

Πρέπει όλοι να αντιληφθούν και ιδιαίτερα όλα τα πολιτικά κόμματα, ότι αν υλοποιηθούν αυτά τα μέτρα εις βάρος των Ελλήνων αγροτών, θα συντελεστεί , όπως έχω πει Εθνικό έγκλημα.

Τόσο οι αγρότες αλλά και όλοι οι φορείς που τους εκπροσωπούν θα παρακολουθήσουν το τι θα ανακοινώσουν όλα τα κόμματα και θα παρέμβουν για να ενημερώσουν τους αγρότες για τις θέσεις του κάθε κόμματος.

Να είναι βέβαιοι, ότι ο αγροτικός κόσμος θα  τιμωρήσει με την ψήφο του, όλα αυτά τα κόμματα και τους πολιτικούς, οι οποίοι με τις αποφάσεις τους, τον οδηγούν στην καταστροφή.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία