BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Εξοφλούνται 30 Νοεμβρίου οι ροδοπαραγωγοί του ΑΣΟΠ

Αρχές Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει το νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας με την Πειραιώς.

Σπάει το ρόδι ενάντια στην κρίση ο ΑΣΟΠ Αγίου Αθανασίου

2
0

Την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015  εξοφλούνται  οι παραγωγοί-μέλη του ΑΣΟΠ για την αξία των ροδιών που παρέδωσαν στον Συνεταιρισμό.

Ο χρόνος πληρωμής των παραγωγών ταυτίζεται με την παράδοση των προϊόντων, καθώς η συγκομιδή ξεκίνησε στις 10 Οκτωβρίου  2015  και ολοκληρώνεται αυτές τις μέρες.  Μάλιστα, αμέσως με την ολοκλήρωση των αποπληρωμών των παραγωγών (30 Νοεμβρίου) θα ξεκινήσει, αρχές Δεκεμβρίου,  το νέο πρόγραμμα ΣΥΜΒΟΛΑΙΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ για την νέα καλλιεργητική περίοδο.

«Χάριν στη συνεργασία ΑΣΟΠ-ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ στο πλαίσιο του προγράμματος της ΣΥΜΒΟΛΑΙΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ οι παραγωγοί του ΑΣΟΠ  πληρώνονται κυριολεκτικά «τοις μετρητοίς», ενώ καθ’ ολη τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου – με την ΚΑΡΤΑ ΑΓΡΟΤΗ- έχουν άμεση πρόσβαση σε ρευστότητα για την αγορά των εφοδίων καλλιέργειας (λίπανση, σκευάσματα, κ.λ.π) και χρηματοδότηση των εργασιών καλλιέργειας (κλάδεμα, συγκομιδή, κ.λ.π).», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Ο ΑΣΟΠ υλοποιεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρόγραμμα της ΣΥΜΒΟΛΑΙΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ σε συνεργασία με την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑiΩΣ.

Κλείνοντας το κεφάλαιο του εξορθολογισμού των συναλλακτικών σχέσεων μεταξύ Συνεταιρισμού  και παραγωγών-μελών του με την ασφαλή, σίγουρη και έγκαιρη πληρωμή -  εξόφληση των παραγωγών, ο ΑΣΟΠ επικεντρώνεται πλέον στην ανάπτυξη των αγορών σε Ελλάδα και Εξωτερικό βασισμένος πάντα  στην στρατηγική αρχή της παραγωγής

-ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ

-ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΩΝ

-ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΚΩΝ

προϊόντων Ροδιού με κυρίαρχο προϊόν τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ 100% φυσικό χυμό ροδιού . 

Προϊόντων Ελλήνων Καλλιεργητών, πιστοποιημένων με υψηλή διατροφική αξία.

Βιολογικός χυμός ροδιού

Ο μοναδικός στην Ελλάδα ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ 100% Φυσικός χυμός ροδιού είναι το νέο προϊόν του ΑΣΟΠ, ενώ ήδη ξεκίνησε η παραγωγή αποξηραμένου σπυριού και ελαίου ροδιού.

Τα προϊόντα ΑΣΟΠ με εταιρική ταυτότητα «Το Ελληνικό Ρόδι» βρίσκονται στα ράφια των αλυσίδων ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ-ΓΑΛΑΞΙΑΣ-ΕΛΟΜΑΣ και σε ολόκληρη τη χώρα σε όλα τα καταστήματα Λιανικής Πώλησης σε κάθε γειτονιά της Επικράτειας.

Στο Εξωτερικό ο ΑΣΟΠ εκπροσωπεί και παρουσιάζει το «Το Ελληνικό Ρόδι» στις ΗΠΑ, το Κουβέιτ, την Κύπρο, την Γερμανία, το Βέλγιο, την Πολωνία, την Σρι Λάνκα, την Ουγγαρία, την Πολωνία, την Αυστρία, την Βουλγαρία.

(Πληροφορίες: γραμματεία ΑΣΟΠ -2521 300928-)

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία