BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Στα σκαριά Ομάδα Παραγωγών λαχανικών στη Λάρισα

Πρώτη συνάντηση για τη δημιουργία Ομάδας Παραγωγών Λαχανικών στη Λάρισα, την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου.

Στα σκαριά Ομάδα Παραγωγών λαχανικών στη Λάρισα

2
0

Για μια πρώτη συνάντηση – συζήτηση  με θέμα τη δημιουργία Ομάδας Παραγωγών Λαχανικών καλεί τα μέλη του συνεταιρισμού και αγρότες – αγρότισσες που ασχολούνται ή ενδιαφέρονται για την καλλιέργεια λαχανικών (κηπευτικά) ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Λαρισαίων Αγροτών, την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 5:00 μ.μ στα γραφεία του συνεταιρισμού,  Αγχιάλου 4 στη Φιλιππούπολη.

Η πρωτοβουλία του Αγροτικού Συνεταιρισμού ελήφθη λόγω του ενδιαφέροντος των παραγωγών – καλλιεργητών να συγκροτήσουν Ομάδα Παραγωγών, γιατί τα νέα δεδομένα της αγοράς, η εξέλιξη της νέας ΚΑΠ και ο αναπτυξιακός νόμος 2015–2020, δίνει μεγάλα περιθώρια συγκρότησης και ανάπτυξης αυτού του εγχειρήματος, σημειώνει ο Συνεταιρισμός, ενώ προσθέτει πως: «Ενημερωτικά ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ήδη έχει δημιουργήσει Νέα Ομάδα Παραγωγών Βιομηχανικής Τομάτας με τη συμμέτοχη πολλών παραγώγων. Ήδη για το έτος 2015 ενεργοποιήθηκαν σαν  Ομάδα Παραγώγων και διέθεσαν πάνω από 50.000 τόνους Βιομηχανικής Τομάτας.

Επίσης, έχει δημιουργηθεί Ομάδα Καλλιεργητών Οσπρίων, έχει παρθεί η απόφαση για των εσωτερικό κανονισμό και συντονίζεται η καλλιεργητική χρόνια 2015 – 2016».

Την ενημέρωση για τη δημιουργία της Ομάδας Παραγωγών Θα πραγματοποιήσει ο τεχνικός σύμβουλος του συνετιαρισμού Ιωάννης Καραστέργιος.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία