BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Ξέσπασαν κατά του ΟΠΕΚΕΠΕ κτηνοτρόφοι από τη Λάρισα

Σε παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στη Λάρισα προχώρησαν δεκάδες κτηνοτρόφοι από τον νομό, με κύριο αίτημα την καταβολή των εξισωτικών αποζημιώσεων που τους οφείλονται από το 2008 έως το 2014.

Ξέσπασαν κατά του ΟΠΕΚΕΠΕ κτηνοτρόφοι από τη Λάρισα

2
0

Την πρωτοβουλία για την κίνηση είχε ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αμπελώνα, ο πρόεδρος του οποίου, Ζήσης Παρλίτσης, επεσήμανε, ότι ενώ όλοι δικαιούνται τις πληρωμές, ορισμένοι παίρνουν «υπόλοιπα» ή «έναντι», ενώ άλλοι ακόμη περιμένουν.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ, όπου έθεσαν τα αιτήματά τους σε τοπικούς εκπροσώπους του Οργανισμού, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του Οργανισμού στην Αθήνα, Αντώνη Μωυσίδη, με τον οποίο ορίστηκε συνάντηση για την ερχόμενη εβδομάδα.

Σε περίπτωση που τα αιτήματά τους δεν ικανοποιηθούν, οι κτηνοτρόφοι προειδοποιούν ότι θα αντιδράσουν δυναμικά.

Νωρίτερα το AgroNews έγραφε:

Σε κατάληψη των γραφείων του ΟΠΕΚΕΠΕ στη Λάρισα αναμένεται να προχωρήσουν τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου κτηνοτρόφοι του νομού θέλοντας να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους και για τις νέες πληρωμές εξισωτικής αποζημίωσης, τις οποίες χαρακτηρίζουν εμπαιγμό για τους ίδιους και το επάγγελμά τους.

“Η πληρωμή της εξισωτικής δυστυχώς για μια ακόμη φορά θυμίζει τον τροχό της τύχης αφού κάποιος εισπράττει τα χρήματα που δικαιούται, κάποιοι εμφανίζονται να έχουν πάρει κάποια ποσά, κάποιοι εισπράττουν για μία χρονιά και δεν εισπράττουν για τις επόμενες και πάει λέγοντας”, τόνιζε το στέλεχος της πανελλήνιας ένωσης των κτηνοτρόφων Ζήσης Παρλίτσης θέλοντας να αναδείξει το μέγεθος του προβλήματος.

Η συνέχεια λοιπόν τη Δευτέρα εν αναμονή και νέων δυναμικών αγώνων.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία