BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Δεν βλέπει περιθώρια έναρξης καλλιέργειας λόγω μέτρων ο Κιτσικίδης

Με αφορμή τη 24ωρη απεργία της Πέμπτης, μίλησε στον Alpha 96.5, ο πρόεδρος της Ένωσης των Αγροτικών Συνεταιρισμών Έβρου, Λάζαρος Κιτσικίδης, περιγράφοντας τη συνέχιση των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Δεν βλέπει περιθώρια έναρξης καλλιέργειας λόγω μέτρων ο Κιτσικίδης

0
0

«Θα κατεβούμε στην Αλεξανδρούπολη, θα κάνουμε μια περιοδεία μες την πόλη και θα σταματήσουμε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Θα ενσωματωθούμε μαζί με όλους τους απεργούς και θα διαδηλώσουμε», αναφέρει ο κ. Κιτσικίδης, ενώ συνεχίζει, λέγοντας, «εμείς χθες ανοίξαμε, αφήσαμε να περάσουν οι νταλίκες. Για τα επιβατικά βέβαια έχουμε ανοιχτά συνεχώς και τα ευπαθή προϊόντα περνάνε αλλά την Τετάρτη άνοιξαν γιατί υπήρχαν αρκετές νταλίκες και υπήρχε πρόβλημα και βέβαια υπήρχαν άνθρωποι που ήταν 4-5 μέρες εκεί. Εμείς δε θέλουμε να δημιουργούμε τέτοια προβλήματα, η ανάγκη μας κάνει». Την Πέμπτη το τελωνείο παρέμεινε κλειστό λόγω της απεργίας και θα βρεθούμε το απόγευμα για να δούμε τι θα κάνει από εδώ και πέρα, διευκρινίζει ο ίδιος, σχολιάζοντας, «περιμένουμε να κάνει μια κίνηση η κυβέρνηση, δε ξέρουμε γιατί δεν την κάνει».

«Εγώ πέρυσι έκλεισα με 30.000 καθαρά στην εφορία και πλήρωσα γύρω στα 9.600, χώρια το ΟΓΑ που ήταν 1.800. Εμένα μου ζητάει σήμερα το ΟΓΑ, που ήταν 1.800, πήρε από μόνο του την αύξηση και πήγε στα 1.980 φέτος, χωρίς αυτά τα μέτρα και τώρα από τις 30.000 μου ζητάει 8.085 ΟΓΑ, μου ζητάει φόρο 4.500, μου ζητάει φόρο αλληλεγγύης 1.200, μου ζητάει φόρο επιτηδεύματος 1.000, ο ΕΝΦΙΑ των χωραφιών είναι 2.000, βάλε και τον λογιστή 1.000, βάλε και την προκαταβολή και πείτε μου εσείς», υπογραμμίζει ο κ. Κιτσικίδης. «Μου περισσεύουν 7.000, εγώ δε λέω για να ζήσω, πείτε ότι δε θα τρώω και θα ζήσω. Πείτε μου πως θα καλλιεργήσω;», καταλήγει ο ίδιος.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία