BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Ανεβαίνουν Αθήνα μαζικά οι αγρότες της Μεσσηνίας

Στο Ασπρόχωμα και στο Καλό Νερό παραμένουν τα δύο δυνατά μέτωπα των Μεσσήνιων.

Ανεβαίνουν Αθήνα μαζικά οι αγρότες της Μεσσηνίας

3
0

Καθολική συμμετοχή των αγροτών της περιοχής τους στο πανελλήνιο παναγροτικό συλλαλητήριο της Παρασκευής στην Αθήνα, προαναγγέλλουν οι υπεύθυνοι των δύο μεσσηνιακών μπλόκων: του Ασπροχώματος (λίγα χιλιόμετρα πριν την Καλαμάτα) και του Καλού Νερού (βορειοδυτικά της Μεσσηνίας).

Στο Ασπρόχωμα, οι αγρότες συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους για πέμπτη μέρα, με 12ωρο αποκλεισμό από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τα μεσάνυχτα, αφήνοντας ανοιχτούς τους παράδρομους και τον κόμβο του αεροδρομίου ελεύθερο, ώστε να εξυπηρετούνται οι οδηγοί, ύστερα από μικρή ταλαιπωρία.

Οι ίδιοι μιλάνε για καθολική συμμετοχή των Μεσσήνιων αγροτών στο συλλαλητήριο της Παρασκευής στην Αθήνα, ενώ αναμένεται να αποφασίσουν αν θα μεταβούν στην πρωτεύουσα με λεωφορεία ή και με συνοδεία κομβόι τρακτέρ.

Στο Καλό Νερό εξάλλου, οι αγρότες της Τριφυλίας συνεχίζουν με 4ωρους αποκλεισμούς από τις 3 το μεσημέρι μέχρι και τις 7 το απόγευμα, ενώ για την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου και την Τετάρτη 10 του μήνα αποφασίστηκε να μην κλείσει ο δρόμος, λόγω του εορτασμού του Αγίου Χαραλάμπους, πολιούχου των Φιλιατρών.

«Είναι παντριφυλιακή εορτή και θα έρθουν προσκυνητές κι επισκέπτες από ολόκληρη τη Μεσσηνία, τον Πύργο, ακόμη και από την Τρίπολη και καλό είναι να μην ταλαιπωρηθούν» δήλωσε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών, Γεώργιος Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος δεν παρέλειψε να σημειώσει την καθολική συμμετοχή των αγροτών του μπλόκου του στο συλλαλητήριο της Αθήνας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία