BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Γιατί έρχονται Αθήνα εξηγούν οι αγρότες την Τετάρτη

Συνέντευξη Τύπου στις 11 το πρωί της Τετάρτης 10 Φεβρουαρίου παραχωρούν οι εκπρόσωποι της πανελλαδικής επιτροπής των μπλόκων, προκειμένου να αναλύσουν τους λόγους για τους οποίους κατεβαίνουν οι αγρότες στην Αθήνα την ερχόμενη Παρασκευή αλλά και τα αιτήματά τους.

Γιατί έρχονται Αθήνα εξηγούν οι αγρότες την Τετάρτη

0
0

Η συνέντευξη θα γίνει την Τετάρτη 10 Φλεβάρη 11.00 π.μ. στην Αίθουσα της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20 1ος όροφος).


«Δεν θα φύγουμε από την Αθήνα με άδεια χέρια»

Μάλιστα, σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας Ρίζος Μαρούδας υπογραμμίζει την αμετακίνητη στάση των αγροτών να κατέλθουν την Παρασκευή στην Αθήνα. Κάνει επίσης λόγο για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και σημειώνει ότι οι αγρότες διεκδικούν λύσεις για προβλήματα επιβίωσης.

«Εμείς δηλώνουμε ότι και θα πραγματοποιηθεί η κάθοδος μας στην Αθήνα και θα διαδηλώσουμε στο Σύνταγμα μαζί με το λαό των Αθηνών και για να εκφράσει την συμπαράσταση του στον αγώνα μας, αλλά και για να παλέψουμε μαζί, αφού το αίτημα για απόσυρση του ασφαλιστικού και του φορολογικού είναι κοινό και ο κοινός αγώνας θα είναι και πιο αποτελεσματικός. Δηλώνουμε προς την κυβέρνηση ότι δεν θα αποχωρήσουμε με άδεια χέρια», συμπληρώνει.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία