BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Μπλοκαρισμένα στο Χαϊδάρι τα λεωφορεία από Αιτωλοακαρνανία

Στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, κοντά στο Χαϊδάρι, όπου πριν από λίγο σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια, είναι τα λεωφορεία με τους αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας.

Μπλοκαρισμένα στο Χαϊδάρι τα λεωφορεία από Αιτωλοακαρνανία

0
0

Μερικά χιλιόμετρα μπροστά βρίσκονται επίσης αγρότες με λεωφορεία άλλα και αγροτικά αυτοκίνητα από άλλες περιοχές , που ουσιαστικά έχουν μπλοκαριστεί από την Αστυνομία, μιας και δεν τους επιτρέπεται να προχωρήσουν με τα αγροτικά τους αυτοκίνητα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ξεσπάσουν σοβαρά επεισόδια μεταξύ αγροτών και ανδρών των ΜΑΤ που έκαναν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων.

Στο σημείο γίνονται περιστασιακά νέα επεισόδια μιας και οι συγκεντρωμένοι αγρότες πληθαίνουν, αφού διαρκώς έρχονται και άλλα λεωφορεία από διάφορες περιοχές της χώρας (Στερεά Ελλάδα, Ήπειρο, Ιόνια, Πελοπόννησο).

Εκεί είναι και εκατοντάδες αγρότες της Αιτωλ/νίας που ουσιαστικά αναμένουν να υπάρξει αποκλιμάκωση ώστε να προχωρήσουν με τα λεωφορεία για το συλλαλητήριο.

Οι καταγγελίες σε βάρος της Αστυνομίας είναι πολύ έντονες πάντως, μιας και όπως λέγεται, διαρκώς και από τα πρώτα διόδια στην Κόρινθο επιχειρεί με διάφορους τρόπους να καθυστερήσει την έλευση των αγροτών και να τους ταλαιπωρήσει.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, η αστυνομία μετά τα επεισόδια, καταβάλει προσπάθειες ώστε να συγκεντρωθούν όλα τα λεωφορεία μαζί και να κινηθούν σε περιοχή όπου θα σταθμεύσουν και οι αγρότες θα αποβιβαστούν για να φτάσουν πεζή ή με μέσα μαζικής μεταφοράς στο Σύνταγμα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι αγρότες έχουν ζητήσει  τα λεωφορεία τους να σταθμεύσουν στην Ιερά οδό.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία