BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Συνεχίζονται οι αποκλεισμοί στην Ήπειρο, ενώ κάποιοι έρχονται Αθήνα

Παραμένουν τα μπλόκα στην Ήπειρο, ενώ εκατοντάδες αγρότες και κτηνοτρόφοι από τους τέσσερις νομούς μετέβησαν με λεωφορεία και αγροτικά αυτοκίνητα στην Αθήνα για να συμμετάσχουν στον παναγροτικό συλλαλητήριο.

0
0

Από το μπλόκο στον κόμβο του Λούρου, όπου τα τρακτέρ εξακολουθούν να κλείνουν τον δρόμο, 3 ώρες το μεσημέρι και 5 το βράδυ, ο Γεράσιμος Λιόλης αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων ζήτησε από την κυβέρνηση να λάβει σοβαρά υπόψη τους αγρότες, «να μην επιδίδονται σε τακτικές έρποντος φασισμού, να μην μας χαρίζουν στην ακροδεξιά και τους χρυσαυγίτες».

Στην Άρτα τα τρακτέρ παραμένουν στην παλιά γέφυρα της πόλης και εξακολουθούν να κλείνουν τον δρόμο από τις 3μ.μ. έως τα μεσάνυχτα. Στην εθνική οδό Άρτας-Αντιρρίου, στο Κομπότι, ο δρόμος κλείνει καθημερινά, από τις 5 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ.

Αγρότες και κτηνοτρόφοι στο λιμάνι εξωτερικού της Ηγουμενίτσας, συνεχίζουν τον αποκλεισμό στην αφετηρία της Εγνατίας από τις 5 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ. Με τρίωρο αποκλεισμό από τις 7 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ, στο 12ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ιωαννίνων-Κακκαβιάς, οι κτηνοτρόφοι των Ιωαννίνων συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία