BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Η ΠΑΣΕΓΕΣ δεν διαγράφει μέλη για λόγους δεοντολογίας

Απάντηση Καραμίχα σε επιστολή του προέδρου του συνεταιρισμού «Γενέσιον Δαλαμανάρας».

Σε αναδιοργάνωση η ΠΑΣΕΓΕΣ, φθινόπωρο φεύγει ο Καραμίχας

6
0

«Η ΠΑΣΕΓΕΣ για δεοντολογικούς λόγους δεν διαγράφει μέλη της όσο σημαντικά και αν είναι. Όποιος θέλει συμμετέχει, όποιος δε θέλει δε συμμετέχει» τονίζει, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Τζανέτος Καραμίχας, σε επιστολή του προς τον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού παραγωγής και Επεξεργασίας Εσπεριδοειδών και Νωπών Προϊόντων Δαλαμανάρας «Γενέσιον Δαλαμανάρας».

Η επιστολή του προέδρου της ΠΑΣΕΓΕΣ εστάλη σε απάντηση σχετικής επιστολής από πλευράς του προέδρου του εν λόγω Συνεταιρισμού και το πλήρες κείμενό της έχει ως εξής:

Προς

Α.Σ. ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ & ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ & ΝΩΠΩΝ ΠΡΟΊΟΝΤΩΝ ΔΑΛΑΜΑΝΑΡΑΣ

«ΓΕΝΕΣΙΟΝ ΔΑΛΑΜΑΝΑΡΑΣ»

Κύριε Πρόεδρε,

Έλαβα την από 21/06/2016 επιστολή σου και ομολογώ ότι δεν εξεπλάγην καθόλου από το περιεχόμενο της.  Αντίθετα, εξεπλάγην από την καθυστέρηση αποστολής της (την περίμενα νωρίτερα) γιατί αντιλαμβάνομαι τη σκοπιμότητα της ενέργειας που δεν είναι άλλη από τον ελάχιστο χώρο δημοσιότητας σε εβδομαδιαία εφημερίδα της Παρασκευής.

Θα έπρεπε όμως να γνωρίζατε τόσο εσείς όσο και ο υποβολέας της επιστολής (μια που διετέλεσε και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΣΕΓΕΣ) ότι η ΠΑΣΕΓΕΣ για δεοντολογικούς λόγους δεν διαγράφει μέλη της όσο σημαντικά και αν είναι. Όποιος θέλει συμμετέχει, όποιος δε θέλει δε συμμετέχει.  Άλλωστε ο Συνεταιρισμός σας δεν έχει καμία πολιτική βαρύτητα μια που ο εκπρόσωπος σας στο Δ.Σ.  της ΠΑΣΕΓΕΣ, διαχρονικά, οφείλει την εκλογή του και τη διατήρησή του στην επικαιρότητα στην ΠΑΣΕΓΕΣ και στον Πρόεδρο της.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ
Τζανέτος Καραμίχας

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία