BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Το φορολογικό κυριάρχησε στην επίσκεψη Κασαπίδη στον Πτηνοτροφικό Άρτας

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, αποτελούμενο από τον βουλευτή Κοζάνης και τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Κασαπίδη, τον βουλευτή Άρτας Γεώργιο Στύλιο, τον Πρόεδρο του ΤΕΕ Άρτας Βαγγέλη Χριστάκη, τον Πρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής ΝΟΔΕ Άρτας ΝΔ Δημήτρη Σκανδάλη και τον Πρόεδρο ένωσης αγροτικών συνεταιρισμών Άρτας – Φιλιππιάδας Νίκο Γκίζα επισκέφθηκε την Τρίτη τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας.

Το φορολογικό κυριάρχησε στην επίσκεψη Κασαπίδη στον Πτηνοτροφικό Άρτας

2
0

Το κλιμάκιο της ΝΔ συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού κ. Τσιαντή, τον Γενικό Διευθυντή κ. Μπανταλούκα και μέλη του ΔΣ και ενημερώθηκαν για το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο κλάδος της πτηνοτροφίας στην χώρα μας αλλά και τα προβλήματα του Συνεταιρισμού.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις βασικές προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για τα αγροτικά ζητήματα όπως την διατήρηση της αυτονομίας του ΟΓΑ και την διατήρηση του συντελεστή φόρου εισοδήματος, σύμφωνα με ανακοίνωση του συνεταιρισμού.

Τέλος, ο κ. Κασαπίδης επισήμανε την ανάγκη για αλλαγή στον χώρο της πτηνοτροφίας και έδωσε ιδέες για νέα καινοτόμα προϊόντα στην Ελληνική αγορά

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία