BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Στο «καπέλο» του... μηχανογράφου κολλά η νέα ΠΑΣΕΓΕΣ

Νέα απόπειρα συμφωνίας για τη διαμόρφωση των όρων, βάσει των οποίων θα λειτουργήσει ο νέος συνεταιριστικός φορέας στη θέση της υπό εκκαθάριση ΠΑΣΕΓΕΣ, επιχειρούν σήμερα Πέμπτη 21 Ιουλίου προβεβλημένα στελέχη του χώρου απ’ όλη την Ελλάδα.

Στο «καπέλο» του... μηχανογράφου κολλά η νέα ΠΑΣΕΓΕΣ

1
0

Η συνάντηση γίνεται εκ νέου στα γραφεία της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής στη λεωφόρο Συγγρού και παρά τη θετική βούληση της μεγάλης πλειοψηφίας των εκπροσώπων του χώρου, δείχνει να κολλάει στις παράδοξες απαιτήσεις μιας μικρής ομάδας που ελέγχεται από την... κοινοπραξία του ΟΣΔΕ και τον γνωστό πλέον μηχανογράφο. Ο τελευταίος, λένε οι πληροφορίες, έχει βάλει πλώρη να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη και αν δεν υπάρξει ο κατάλληλος χειρισμός από τους έχοντες τον τελικό λόγο, υπάρχει ο κίνδυνος το πάνω χέρι στα συνεταιριστικά πράγματα να πάρουν άνθρωποι που δεν έχουν πατήσει το πόδι τους στο χωράφι.

Με άλλα λόγια, η ιδιωτικών συμφερόντων κοινοπραξία που ασχολείται με τις δηλώσεις ΟΣΔΕ και η οποία με σατανικό τρόπο έβαλε στα γρανάζια της, πριν από τρία χρόνια και ορισμένες Ενώσεις Συνεταιρισμών (μόνο σε σχέση με το συγκεκριμένο έργο) φιλοδοξεί τώρα να εμφανισθεί ως συνεταιριστική οργάνωση και να καθορίσει τα μελλούμενα στον αγροτικό χώρο.

Σημειωτέον ότι η σημερινή (Πέμπτη 21 Ιουλίου) συνάντηση, γίνεται μια μέρα μετά τη γενική συνέλευση της εν λόγω κοινοπραξίας, στη διάρκεια της οποίας έμπειρα  συνεταιριστικά στελέχη που συμμετείχαν ως μέτοχοι σ’ αυτή τη συνέλευση, εξέφρασαν την πλήρη διαφωνία με την κεντρική γραμμή των ιδιωτών μεγαλομετόχων και μόνο για «τεχνικούς λόγους» δεν κατάφεραν να αναβάλλουν για δεύτερη φορά τη λήψη των αποφάσεων (επικύρωση ισολογισμού κ.λ.π.).

Σημειωτέον ότι με τη «μηχανή του ΟΣΔΕ» που έχει στηθεί και ταλαιπωρεί τους αγρότες τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά (λάθη στα δικαιώματα και καθυστερήσεις στις πληρωμές) οι εγκέφαλοι της κοινοπραξίας αποκομίζουν τεράστια οικονομικά οφέλη και φυσικά έχουν τη δυνατότητα να «επιχορηγούν» από καιρού εις καιρό κάποια events για τα στελέχη του χώρου, έτσι ώστε να καλλιεργούν το κλίμα και να διαμορφώνουν τις καταστάσεις, αυτή τη θολή εποχή, σύμφωνα με τα συμφέροντά τους.         

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία