BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Προτροπές Μπούτα στους ακρίτες να ετοιμάζουν τρακτέρ

Με μεγάλη συμμετοχή του αγροτικού κόσμου πραγματοποιήθηκε στις 8 Δεκέμβρη η ανοιχτή σύσκεψη της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων «Η Ενότητα» παρουσία του συντονιστή της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων Βαγγέλη Μπούτα.

Προτροπές Μπούτα στους ακρίτες να ετοιμάζουν τρακτέρ

2
0

Στη σύσκεψη κυρίαρχο θέμα συζήτησης ήταν τα αποτελέσματα των περσινών κινητοποιήσεων των αγροτών αλλά και ο σχεδιασμός νέων κινητοποιήσεων με επικαιροποιημένα τα περσινά αιτήματα των αγροτών.

Ο Βαγγέλης Μπούτας απάντησε σε όλες τις απορίες που είχαν οι αγρότες της Ορεστιάδας σχετικά με τα «μελανά» σημεία των προηγούμενων αγροτικών κινητοποιήσεων αλλά τους κάλεσε επίσης να συμμετέχουν στις «κινηματικές διαδικασίες για την διεκδίκηση ενός καλύτερου αύριο για τον αγροτικό κόσμο». 

Κάλεσμα απηύθηνε όμως και για την πανελλήνια σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Δεκεμβρίου, σημειώνει το radioevros.

Απ’ την πλευρά του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων «η Ενότητα», Γιάννης Μαργαριτίδης προανήγγειλε κατά τόπους συσκέψεις αλλά και μία κεντρική για τον τρόπο συμμετοχής της Ομοσπονδίας στις κινητοποιήσεις που θα αποφασίσει το συντονιστικό όργανο της Πανελλήνιας Επιτροπής των 68 Μπλόκων

Δείτε σχετικό βίντεο



Στην Κρήτη ο Βαγγέλης Μπούτας την ερχόμενη Δευτέρα

Στην Κρήτη αναμένεται να βρεθεί ο Βαγγέλης Μπούτας την Δευτέρα 12 Δεκέμβρη για την παγκρήτια σύσκεψη αγροτικών συλλόγων. 

Σε ανακοίνωση του ο αγροτικός σύλλογος Αστερουσίων αναφέρει τα εξής:

Απευθύνουμε πλατύ, ενωτικό, αγωνιστικό κάλεσμα σε όλους τους μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους του νομού, στην προσπάθεια για παγκρήτιο συντονισμό και κοινή δράση ενάντια στις πολιτικές που μας ξεκληρίζουν, την Κ.Α.Π. της Ε.Ε., τις πολιτικές των κυβερνήσεων, την εκμετάλλευση από τους εμποροβιομήχανους, την ομηρία των τραπεζών. 

Όλοι στην ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, Δευτέρα 12 Δεκέμβρη στις 7μμ, στο παλιό Δημοτικό Σχολείο Αρχανών, που καλεί η Παγκρήτια Σύσκεψη των Χανίων της 28 Νοέμβρη, με ομιλητή το μέλος του Συντονιστικού της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ, ΒΑΓΓΕΛΗ   ΜΠΟΥΤΑ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία