BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Επιτροπή καταγραφής των ζημιών από τις φωτιές στη Θάσο ζητούν οι κτηνοτρόφοι

Μια Επιτροπή η οποία θα καταγράψει τα προβλήματα από την πυρκαγιά του περασμένου Σεπτεμβρίου, στους 45 πληγέντες κτηνοτρόφους ζητά ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Θάσου από τους αρμόδιους.

1
0

Επιπλέον, ο Σύλλογος καλεί την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, την οποία θεωρεί υπεύθυνη για την καθυστέρηση, να προχωρήσει άμεσα στην αξιολόγηση και αποστολή των ονομάτων στο ΥπΑΑΤ των πυρόπληκτων κτηνοτρόφων που δικαιούνται αποζημιώσεις.

Η ανακοίνωση του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου της Θάσου έχει ως εξής:

«Έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από την επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στον Δήμο Θάσου κατά την οποία αποδέχτηκε το αίτημα του Συλλόγου μας και έδωσε παράταση σε όσους δεν πρόλαβαν να καταθέσουν τα χαρτιά τους, αφού κρίθηκε στη σύσκεψη ότι υπήρξαν κενά στην ενημέρωση των πυρόπληκτων κτηνοτρόφων.

Καλούμε την περιφερειακή διοίκηση, να προχωρήσει άμεσα στην επίλυση του προβλήματος, να συστήσει αρμόδια υπηρεσιακή επιτροπή και να προχωρήσει στην αξιολόγηση και αποστολή των ονομάτων των κτηνοτρόφων που δικαιούνται αποζημιώσεις στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Καλούμε τους κτηνοτρόφους του νησιού να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα για την άμεση διεκδίκηση επίλυσης του προβλήματος, για αύξηση κονδυλίων από την πολιτεία. Καλούμε του αγροτικούς συλλόγους, τους φορείς του νομού να σταθούν στο πλευρό μας για την δικαίωση του αγώνα μας».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία