BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Ξεκίνημα με καταμέτρηση δυνάμεων, αργεί η αναμέτρηση στα μπλόκα

Ώρα καταµέτρησης των δυνάµεων για τους «οπλαρχηγούς» των µπλόκων παρά την «καταχνιά» που φαίνεται να υπάρχει φέτος στην όλη υπόθεση και όχι µόνο λόγω καιρού. Με άλλα λόγια, η µόνη σταθερά στις φετινές κινητιοποιήσεις είναι οι οργανωµένοι του Μπούτα, που έχουν ανακοινώσει από µέρες µετάβαση µε τα τρακτέρ στον κόµβο της Νίκαιας µέχρι τη ∆ευτέρα 23 Ιανουαρίου.

Ξεκίνημα με καταμέτρηση δυνάμεων, αργεί η αναμέτρηση στα μπλόκα

1
0

Από κει και πέρα γκρίζα ζώνη. Οι παραδοσιακές δυνάµεις των Τεµπών δυσκολεύονται πολύ να πιάσουν επαφή µε τις τοπικές κοινωνίες, από τη στιγµή που ένας από τους φερόµενους ως εκπρόσωπός τους πηγαινοέρχεται µέρα παρά µέρα στην πλατεία Βάθη.

Κάτι πάει να γίνει στην Κεντρική Μακεδονία αλλά και εκεί τα πράγµατα δείχνουν δύσκολα (ρεπορτάζ παραπλεύρως) από τη στιγµή που οι νέοι δεν πείθουν όσο χρειάζεται, ενώ κάποιοι από τους παλιότερους (Χαλκίδης - Παπακωσταντίνου) παραµένουν στο πλευρό του Μπούτα.

Την ίδια ώρα οι νεολαίοι του Πανελλαδικού (2008) προσέρχονται µετά από πολύ καιρό για «ζύµωση» στην Παραλία Κατερίνης.

Μέσα σ’ αυτό το κλίµα οι επιτελείς της Αχαρνών δείχνουν να τρίβουν τα χέρια τους, ελπίζοντας ότι η «κάθοδος» της ΠΑΣΥ θα είνα σχετικά µικρής διάρκειας.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην Agrenda που κυκλοφορεί το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, αποκλειστικά μαζί με το ένθετο Zootechnia

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία