BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Στην εμπορία νωπού πορτοκαλιού η Αργολικοί Κήποι

Από αρχές Νοεμβρίου 2016 ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στην εμπορία νωπού πορτοκαλιού στο υπερσύγχρονο συσκευαστήριο στη θέση Αγία Τριάδα Ναυπλίου στην Αργολίδα η εταιρεία Αργολικοί Κήπο, θυγατρική της Λακωνικοί Κήποι ΑΕ.

Στην εμπορία νωπού πορτοκαλιού η Αργολικοί Κήποι

1
0

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, μέσα από την εταιρείας αυτή, στην οποία συμμετέχουν οι παραγωγοί ως μέτοχοι, έχουν το δικό τους συσκευαστήριο, ενώ σκοπός της είναι η καθετοποίηση συγκομιδής, επεξεργασίας, τυποποίηση και εμπορίας εσπεριδοειδών.

Ολόκληρη η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:  

Στα πλαίσια ενημέρωσης σας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε  την έναρξη δραστηριοτήτων της εταιρείας μας ΑΡΓΟΛΙΚΟΙ ΚΗΠΟΙ ΑΕ (The Orange Packing).

Η Αργολικοί Κήποι, θυγατρική της εταιρείας Λακωνικοί Κήποι Α.Ε., συνεχίζουν την παράδοση του συνθήματος μας «Ελάτε να ενώσουμε τους κήπους μας» και από αρχές Νοεμβρίου 2016 ξεκίνησαν την δραστηριότητα τους στο υπερσύγχρονο συσκευαστήριο στη θέση Αγία Τριάδα Ναυπλίου στην Αργολίδα.

Ο σκοπός ίδρυσης της εταιρείας είναι η καθετοποίηση συγκομιδής, επεξεργασίας, τυποποίηση και εμπορίας εσπεριδοειδών, δίνοντας στους παραγωγούς υπεραξία στην παραγωγή του. Θεωρούμε μέσω της εταιρείας που συμμετέχουν οι μέτοχοι-παραγωγοί ότι πλέον έχουν το δικό τους συσκευαστήριο 

Η στέγαση της εταιρείας μας είναι σε χώρο 5000 τ.μ. στην περιοχή της Αγίας Τριάδος Αργολίδος. Οι γραμμές παραγωγής  αποτελείται από το ποιο υπερσύγχρονο εξοπλισμό με δυνατότητα παραγωγής 200 τόνους ημερησίως. Το ανθρώπινο  δυναμικό αποτελείται από έμπειρους και καταρτισμένους στο χώρο των εσπεριδοειδών εργαζόμενους.

Διατηρούμε όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων και μέσω του ιδιόκτητου στόλου οχημάτων και του ελέγχου συγκομιδής των καρπών μέσω του συστήματος G.P.S. γνωρίζουμε πότε κόβονται οι καρποί, σε ποιο στάδιο μεταφοράς είναι καθώς και σε ποιο στάδιο επεξεργασίας τους.

Έχουμε ήδη καταφέρει να εξαλείψουμε τα πολλαπλά στάδια εμπορίας των καρπών (συνεργεία περισυλλογής, έμπορος, μεσάζων κ.ο.κ.) έτσι ώστε να απολαμβάνουν οι μέτοχοι παραγωγή μας αυτό το κέρδος ( και σε συνεργασία με την μητρική εταιρεία Λακωνικοί Κήποι Α.Ε. οι καρποί που είναι ακατάλληλοι προς εμπορία προωθούνται προς χυμοποίηση).

Τα στάδια παραγωγής  παραλαβή-ζύγιση-πλύσιμο-διαλογή-στέγνωμα-κέρωμα-διαχωρισμός κατά μέγεθος-συσκευασία-παλετοποίηση είναι συνοπτικά τα στάδια παραγωγής.

Αυτή τη στιγμή διατίθενται τα προϊόντα σε συσκευασίες των 10kg-15kg-20 kg σε γραμμικό ή χύμα. Και σύντομα με καινοτόμες νέες συσκευασίες.

Θεωρούμε ότι οι απαιτήσεις των μετόχων- παραγωγών μας έχουν πλέον να υλοποιούνται. Η Λακωνικοί Κήποι στους χυμούς, η Αργολικοί Κήποι στην εμπορία νωπού και σε λίγο κοντά σας με νέα σχήματα – νέα προϊόντα – νέες επενδύσεις. 

Σας προσκαλούμε να μας γνωρίσετε από κοντά.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία