BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αμαλιάδα ενάντια στα αγροτοδικεία

Συγκέντρωση έξω από τα Δικαστήρια Αμαλιάδας, ενάντια στα προγραμματισμένα αγροτοδικεία πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης 22 Φλεβάρη η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Ηλείας.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αμαλιάδα ενάντια στα αγροτοδικεία

3
0

Οι δίκες είχαν να κάνουν με αγροτικές κινητοποιήσεις που έγιναν το Φλεβάρη του 2014 στην περιοχή και αφορούσαν σε μέλη της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Ηλείας, του Αγροτικού Συλλόγου Αμαλιάδας και αγρότες που συμμετείχαν στις τότε κινητοποιήσεις.

Για τις δυο υποθέσεις με την κατηγορία της παρακώλυσης των συγκοινωνιών, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων του μπλόκου Μαραθίου Αμαλιάδας, το Φλεβάρη του 2014, το δικαστήριο αποφάσισε την παραγραφή τους, ενώ για την υπόθεση της κινητοποίησης των αγροτών στη ΔΟΥ Αμαλιάδας, επίσης τον Φλεβάρη του 2014, με την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης, το δικαστήριο αποφάσισε την αναβολή της υπόθεσης για τις 2/2/2018.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Ηλείας, Χρήστος Γιαννόπουλος, σημείωσε πως οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι όχι μόνο δεν πτοούνται από τα αγροτοδικεία, αλλά απεναντίας συνεχίζουν και θα συνεχίσουν τον αγώνα τους, από κοινού με την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα, για την ανατροπή της ασκούμενης αντιλαϊκής πολιτικής. Μια πρώτη απάντηση δόθηκε, κατέληξε ο Χρ. Γιαννόπουλος, στο συλλαλητήριο που έγινε με τη συμμετοχή των μικρομεσαίων αγροτών, στον Πύργο, από εργατικά σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, την Τρίτη 21 Φλεβάρη.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία