BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Κάλεσμα Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας στους αγρότες για το συλλαλητήριο της Αθήνας

Κάλεσμα προς τους αγρότες – μέλη του απευθύνει ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Παραγωγών Εκτός Εποχής Κηπευτικών και Αγροτικών Δραστηριοτήτων Φυτικής Παραγωγής Δήμου Ιεράπετρας, να παραβρεθούν στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη την Πέμπτη 2 Μαρτίου όπου θα γίνει ενημέρωση σχετικά με τις αποφάσεις της Συντονιστικής Επιτροπής αγροτών Κρήτης, για το συλλαλητήριο στην Αθήνα.

3
0

«Επίσης παρακαλούμε τους συνάδελφους αγρότες που επιθυμούν να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο, ότι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα δημοπρατήρια της Ανατολής και της Ένωσης ή στα γραφεία του συλλόγου μας κάθε απόγευμα 19:00 με 20:00», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου

Αριθμός Πρωτόκολλου 231

Ιεράπετρα, 28-02-2017

Καλούμε τα μέλη του συλλόγου μας και τους συνάδελφους αγρότες, να παρευρεθούν στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη την Πέμπτη 2 Μαρτίου όπου θα γίνει ενημέρωση σχετικά με τις αποφάσεις της Συντονιστικής Επιτροπής αγροτών Κρήτης, για το συλλαλητήριο στην Αθήνα.

Επίσης παρακαλούμε τους συνάδελφους αγρότες που επιθυμούν να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο, ότι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα δημοπρατήρια της Ανατολής και της Ένωσης ή στα γραφεία του συλλόγου μας κάθε απόγευμα 19:00 με 20:00. Για την περιοχή του Κουτσουρά είναι υπεύθυνος ο κ. Χαρδάκης Νικόλαος.                                                                     

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

 

Πρόεδρος                                        Γενικός Γραμματέας

Εμμανουήλ Στ. Μιχαλάκης            Αικατερίνη Τσικαλουδάκη

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία