BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Ανανέωση με 4 γυναίκες στο νέο ΔΣ του ΘΕΣΤΟ

Άρωμα γυναίκας πνέει στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Θεσσαλών Τοματοπαραγωγών, μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 26 Μαρτίου στα γραφεία του στη λεωφόρου Καραμανλή και Βιομηχανίας στην Λάρισα.

Ανανέωση με 4 γυναίκες στο νέο ΔΣ του ΘΕΣΤΟ

3
0

Πάνω από 40% ανανέωση στο Διοικητικό Συμβούλιο και 100% στο Εποπτικό «γέννησε» η κάλπη, γεγονός που προσδίδει περισσότερες ελπίδες για σταθερά ανοδική πορεία του συνεταιρισμού.


Οι εκλεγέντες με σειρά σταυροδοσίας είναι:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Κουτσαμπέλα Χριστίνα-Άννα

Ακριβούλη Κερατσούλα

Κυρίτσης Νικόλαος

Δρόσος Γεώργιος

Πατσιούρας Βασίλειος

Σουλιώτης Χρήστος

Χριστοδούλου Κωνσταντίνος

Καουνάς Απόστολος

Καρβούνη Κύρα

Για Ε.Σ.

Τσιούπρας Μιχαήλ

Ακριβούσης Αλέξανδρος

Αγγελακοπούλου Αικατερίνη



Το αποτέλεσμα έγινε αποδεκτό από όλους, ξεκάθαρα και χωρίς ενστάσεις και μάλιστα δόθηκε και μια ώρα παράταση έως τις 8 μ.μ. για να προλάβουν, λόγω αγροτικών εργασιών, όλοι όσοι επιθυμούσαν να ψηφίσουν, αναφέρει στην Agrenda ο Διευθυντής του ΘΕΣΤΟ Αστέριος Σαπουνάς, ο οποίος τονίζει ότι:

«Οι εκλογές λειτούργησαν θετικά, καθώς ενεργοποίησαν τα μέλη μας να πράξουν κάτι κοινό. Αναζωπυρώνοντας το ενδιαφέρον τους για την τομάτα και τον συνεταιρισμό προέβηκαν σε αναφορά προβλημάτων και προτάσεων. Το γεγονός ότι μπαίνει και νέο αίμα στα Συμβούλια με τέσσερις γυναίκες για πρώτη φορά από την ίδρυση του ΘΕΣΤΟ, μας δίνει ιδιαίτερη χαρά, καθώς «παντρεύουμε» τις φρέσκιες ιδέες με την πολύτιμη εμπειρία. Τις επόμενες μέρες το Διοικητικό Συμβούλιο θα συγκροτηθεί σε σώμα, θα γίνει η κατανομή των θέσεων και θα έχει μπροστά του μια τετραετία να παράξει έργο δημιουργίας και ανόδου.»

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία