BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Σύσκεψη αγροτών τη Δευτέρα στην Αγιά

Θα οργανωθεί μαζική κάθοδος αγροτών στην πανθεσσαλική κινητοποίηση της Πέμπτης.

2
0

Όλα τα θέματα που αφορούν αγρότες και κτηνοτρόφους, καθώς και η οργάνωση μιας μαζικής καθόδου στην πανθεσσαλική κινητοποίηση που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 29 του μήνα, θα βρεθούν στο επίκεντρο σύσκεψης που θα λάβει χώρα στις 9 το βράδυ της Δευτέρας 26 Ιουνίου στην Αγιά.  

Η ΕΟΑΣΝΛ και οι Αγροτικοί Σύλλογοι του Δήμου Αγιάς, σύμφωνα με την ανακοίνωση, πραγματοποιούν σύσκεψη που θα γίνει τη Δευτέρα 26 Ιουνίου και ώρα 9 το βράδυ στο καφενείο ΓΟΥΡΓΙΩΤΗ στην Αγιά.

Στη σύσκεψη θα γίνει ενημέρωση για τις εξελίξεις που αφορούν αγρότες και κτηνοτρόφους, καθώς και για τον ΕΛΓΑ και θα οργανωθεί η μαζική κάθοδος των αγροτών στην Πανθεσσαλική κινητοποίηση που θα γίνει την Πέμπτη 29 Ιουνίου.


Συνέντευξη τύπου στο Μετροπόλ τη Δευτέρα το μεσημέρι  

Σημειωτέον ότι στις 12 το μεσημέρι στο Μετροπόλ θα δοθεί συνέντευξη τύπου για την κινητοποίηση της Πέμπτης. Με ανακοίνωσή της η ΕΟΑΣΝΛ ενημερώνει τους αγρότες και κτηνοτρόφυς ότι «θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα 26 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο ΜΕΤΡΟΠΟΛ με θέμα την Πανθεσσαλική κινητοποίηση των Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων στον ΕΛΓΑ και ΟΓΑ την Πέμπτη 29 Ιουνίου».


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία