BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Στο νέο ΔΣ του ΟΓΑ ως μέλη Σωτηρόπουλος, Ανέστης

Παρά τις αλλαγές με την δημιουργία του νέου υπερ-ταμείου (ΕΦΚΑ), η ΠΑΣΕΓΕΣ συμμετέχει στο ΔΣ του ΟΓΑ.

Τελευταίο 10ήμερο Ιουλίου τα επιδόματα ΟΓΑ

1
0

Την ΠΑΣΕΓΕΣ στο νεοσυσταθέν Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΓΑ θα εκπροσωπούν ως τακτικά μέλη ο πρόεδρος της ΠΕΣ Θανάσης Σωτηρόπουλος και ο πρόεδρος του ΑΣ Λιβαδειάς «Αιχμέας» Γιώργος Ανέστης.

Την σχετική απόφαση για τον ορισμό του νέου ΔΣ η οποία πήρε ΦΕΚ, υπέγραψε η Θεανώ Φωτίου, αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας.

Υπενθυμίζεται πως μετά την δημιουργία του υπερ-ταμείου (ΕΦΚΑ), με υπουργική απόφαση, ο Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ) είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, με έδρα την Αθήνα και τελεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Αποστολή του είναι η χορήγηση, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, παροχών χρηματοδοτούμενων από τον κρατικό προϋπολογισμό, όπως είναι τα οικογενειακά επιδόματα και το επίδομα αλληλεγγύης σε ανασφάλιστα υπερήλικα άτομα καθώς και η χορήγηση, σε ανταποδοτική βάση, παροχών και υπηρεσιών, όπως είναι αυτές του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας.

Αναλυτικά το κείμενο της απόφασης έχει ως εξής:

1. Ορίζονται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ) οι εξής:

α) Ως Πρόεδρος του Διοικητικού του Συμβουλίου ο Πλιάκης Στυλιανός του Ηρακλή, με Α.Δ.Τ. Κ 191047, Διοικητής του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (Ο.Γ.Α.) με αναπληρωτή τον Βιταντζάκη Νικόλαο του Βασιλείου με Α.Δ.Τ.: ΑΖ 056535.

β) Ο Σωτηρόπουλος Αθανάσιος του Νικολάου με Α.Δ.Τ.: ΑΖ 713182 και ο Ανέστης Γεώργιος του Αντωνίου με Α.Δ.Τ. ΑΕ 491051 εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΠΑΣΕΓΕΣ), ως τακτικά μέλη, με αναπληρωτές, αντίστοιχα, τον Μάζο Ηλία του Αναστασίου με Α.Δ.Τ. Μ 449618 και τον Γεωργάκη Σταμάτη του Χρήστου, με Α.Δ.Τ. ΑΜ 197490, ομοίως.

γ) Η Μουρελάτου Σταματίνα του Σπυρογιώργου με Α.Δ.Τ.: Χ 053436, ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Οικονομικών, κλάδου ΠΕ Δημοσιονομικών, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Δημοσιονομικής Υπηρεσίας Εποπτείας και Ελέγχου (Δ.Υ.Ε.Ε.) στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη της Γενικής Γραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Κουτσούκο Χρήστο του Παναγιώτη με Α.Δ.Τ.: ΑΒ 051017 κλάδου ΠΕ Εφοριακών, Προϊστάμενο της Δ/νσης Φορολογικής Πολιτικής της Γενικής Γραμματείας Οικονομικής Πολιτικής.

δ) Η Διαβολίτση Δήμητρα του Αναστασίου με Α.Δ.Τ.: ΑΜ 089553 υπάλληλος του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ΠΕ κατηγορίας ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Χαραγκιώνη Κωνσταντίνο του Κυριάκου με Α.Δ.Τ.: Σ 057703, ομοίως.

ε) Η Ελένη Ματθιουδάκη του Πολύβιου, με Α.Δ.Τ. ΑΑ 075092, Προϊσταμένη Δ/νσης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Βασίλειο Νίνο του Πέτρου, με Α.Δ.Τ. ΑΒ 305292, ομοίως.

στ) Ο Παρασκευόπουλος Θεόδωρος του Παρασκευά με Α.Δ.Τ.: ΑΚ 815614, ειδικός στα οικονομικά, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Ροδιτάκη Γεώργιο του Εμμανουήλ με Α.Δ.Τ.: ΑΖ 013384 ομοίως.

Ως Κυβερνητικός Επίτροπος η Σακελλαρίου Ευανθία του Νικολάου με Α.Δ.Τ.: ΑΙ 637555, Προϊσταμένη Δ/νσης του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με αναπληρώτρια την Κουτσιμπού Ευαγγελία του Φωτίου με Α.Δ.Τ.: ΑΕ 543556, Προϊσταμένη Τμήματος του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ομοίως.

Όταν συζητούνται θέματα προσωπικού ή οργάνωσης και λειτουργίας του ΟΓΑ, μετέχει με δικαίωμα ψήφου

η Βασιλοπούλου Παναγιώτα του Ιωάννη, με Α.Δ.Τ. ΑΑ 067609, εκπρόσωπος των υπαλλήλων του Οργανισμού, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Παλιούρα Παναγιώτη του Γεωργίου, με Α.Δ.Τ. ΑΜ 102859, ομοίως.

2. Η θητεία των οριζομένων είναι τριετής πλην του Προέδρου του οποίου η θητεία λήγει στις 29-1-2020 σύμφωνα με την αριθμ. Φ 10034/Δ9/2250/736/25-01-2017 υπουργική απόφαση (ΥΟΔΔ 34).

Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

 

Αθήνα, 11 Αυγούστου 2017

Η Αναπληρώτρια Υπουργός

ΘΕΑΝΩ ΦΩΤΙΟΥ

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία