BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Νέος πρόεδρος ο Στέργιος Κύρτσιος στην ΠΕΚ

Τα κουκιά μετρήθηκαν και βγάλαν Κύρτσιο πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου στα γραφεία τους στην Λάρισα. Μετά από διεργασίες αρκετών ημερών η κάλπη «γέννησε» το αναμενόμενο, αν και οριακά. Με 7 ψήφους ο Στέργιος Κύρτσιος από την Βέροια υπερίσχυσε του συνυποψήφιού του Γιάννη Γκρίνια από τον Βόλο, ο οποίος είχε εκφράσει την επιθυμία να ηγηθεί της οργάνωσης και έλαβε 6 ψήφους.

Νέος πρόεδρος ο Στέργιος Κύρτσιος στην ΠΕΚ

4
0

Ο Στέργιος Κύρτσιος έλαβε 7 ψήφους, έναντι 6 του Γιάννη Γκρίνια από τη Μαγνησία, ενώ αντιπρόεδροι, εκτός του Γιάννη Γκρίνια εξελέγησαν η Μυρτώ Λύκα από τη Θεσπρωτία, ο Κώστας Θεοδωρόπουλος από την Ηλεία, ο Χρήστος Λελέκης από την Κοζάνη, ο Παναγιώτης Λειβαδίτης από τη Δράμα και η Ελπίδα Σιδηροπούλου από τις Σέρρες.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων Νίκος Παλάσκας εξελέγη γενικός γραμματέας στην ΠΕΚ, κατά την ψηφοφορία, όπου απουσίασαν δυο άτομα από το νεοεκλεγέν 15μελές Διοικητικό Συμβούλιο.

Αμέσως μετά την εκλογή του ο νέος πρόεδρος Στέργιος Κύρτσιος μίλησε στο Agronews για το συναινετικό κλίμα και την ομοψυχία που διέκρινε όλα τα μέλη της ΠΕΚ που έλαβαν μέρος στις διαδικασίες από την αρχή ως το τέλος, τους συνεχάρη και τους έδωσε ραντεβού στους δρόμους του αγώνα.

«Θα πατήσουμε πάνω στα χνάρια των παλιών, κρατώντας όσα κατακτήθηκαν εδώ και 13 χρόνιας ζωής της ΠΕΚ», τόνισε ο κ. Κύρτσιος και θα συνεχίσουμε τον δίκαιο αγώνα μας. «Ήδη έχουμε ζητήσει συνάντηση με τον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα για να δοθούν λύσεις σε φλέγοντα ζητήματα του κλάδου, όπως Φορολογικό, Ασφαλιστικό και βοσκότοπους και παράλληλα συσπειρωνόμαστε υπέρ της ίδρυσης Διεπαγγελματικής της Φέτας με έδρα τη Λάρισα», είπε.

Αναλυτικά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΚ έχει ως εξής:

Πρόεδρος

Κύρτσιος Στέργιος από την Βέροια

Αντιπρόεδροι

Γκρίνιας Γιάννης από τον Βόλο

Λειβαδίτης Παναγιώτης από την Δράμα

Λύκα Μυρτώ από την Θεσπρωτία

Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος από την Ηλεία

Λελέκης Χρήστος από την Κοζάνη

Σιδηροπούλου Ελπίδα από τις Σέρρες

Γενικός Γραμματέας

Παλάσκας Νικόλαος από την Λάρισα

Ταμίας

Παναγιωτίδης Ιωάννης από την Θεσσαλονίκη

Μέλη

Καμπούρης Δημήτριος από την Χαλκιδική

Αντωνίου Αναστάσιος από την Λάρισα

Μολώνης Δημήτριος από την Αιτωλοακαρνανία

Γυφτάκης Κωνσταντίνος από την Μεσσηνία

Τζιότζιος Μιχάλης από την Λάρισα

Ντίσιος Ιωάννης από την Πέλλα

 

Φωτογραφία-ρεπορτάζ: Βασιλική Πασχάλη-Τσαντοπούλου

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία