BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Μπλόκα διαμαρτυρίας ετοιμάζουν οι Κρητικοί αγρότες

Φορολογικό και ασφαλιστικό στο επίκεντρο των αντιδράσεων των αγροτών της Κρήτης.

2
0

Συνεδριάζουν την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου οι αγρότες της Κρήτης, συντονίζοντας τις κινήσεις τους για τη στάση που θα κρατήσουν από τώρα, προαναγγέλλοντας «μπλόκα διαμαρτυρίας» το επόμενο διάστημα, με επίκεντρο τα βαριά μέτρα σε φορολογία και ασφάλιση.

Αγρότες από ολόκληρη την Κρήτη θα συμμετέχουν στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 8 το βράδυ στο Εργατικό Κέντρο Χανίων, παρουσία του μέλους της γραμματείας της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων Ρίζο Μαρούδα.

Σε ανακοίνωση της η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων επισημαίνει τα εξής:

«Τα προβλήματα που βιώνουμε από την πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όχι μόνο παραμένουν αλλά οξύνονται όλο και περισσότερο.

Η ρίζα τους βρίσκεται στην ΚΑΠ και την συνολικότερη πολιτική της ΕΕ που την εφάρμοζαν πιστά όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις όπως και η σημερινή.

Μέρα με την μέρα βλέπουμε το εισόδημα μας να μειώνεται και οι όποιες ελπίδες είχαμε στην αρχική σχετικά καλή τιμή του λαδιού, εξανεμίζονται με την πτώση της τις τελευταίες μέρες.

Παράλληλα έχουμε την αυξανόμενη φορολογία και τα χαράτσια, την απώλεια της παραγωγής μας που δεν αποζημιώνεται από τον ΕΛΓΑ και τις χαμηλές τιμές στα προϊόντα μας».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία