BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Σύσκεψη ροδακινοπαραγωγών στην Βέροια

Οι ροδακινοπαραγωγοί αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος εξαιτίας του εμπάργκο.

Από 32 συν μεταφορικά η παραλαβή στα συμπύρηνα

2
1

Πανελλαδική σύσκεψη ροδακινοπαραγωγών – με την συμμετοχή των αγροτών που συμμετέχουν στην Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων – θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη 21 Μαρτίου και ώρα 7 ο απόγευμα στο ξενοδοχείο «ΑΙΓΕΣ Μέλαθρον» στη Βέροια.

Υλοποιώντας την απόφαση της σύσκεψης στον Τύρναβο, με πρωτοβουλία της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας και των Α.Σ. Τυρνάβου, Αργυροπουλίου-Λυγαριάς, Αμπελώνα αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί πανελλαδική σύσκεψη ροδακινοπαραγωγών μαζί με άλλους αγρότες από όλη την Ελλάδα που συμμετέχουν στην Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Μαρτίου και ώρα 7 ο απόγευμα στο ξενοδοχείο «ΑΙΓΕΣ Μέλαθρον» στη Βέροια και θα συζητηθεί η άσχημη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι ροδακινοπαραγωγοί σε όλη την Ελλάδα από τις χαμηλές τιμές στα ροδάκινα και τα νεκταρίνια, λόγω του ρώσικου εμπάργκο.

Οι ροδακινοπαραγωγοί – σύμφωνα με όσα έκανα γνωστά – απαιτούν την άμεση αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος εξαιτίας του εμπάργκο στη Ρωσία ενώ επίσης ζητούν να υπάρξει ουσιαστική αποζημίωση των ροδακινοπαραγωγών από τον ΕΛΓΑ για τις βροχοπτώσεις και τα άλλα φυσικά αίτια.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

15-03-2018 23:47Caseih

Μόνη λύση η εκριζωση με αυτούς που μπλέξαμε.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία