BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Ο Θανάσης Δημάκης γενικός γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας

Στη θέση του μετακλητού Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας του υπουργείου Οικονομικών τοποθετείται ο Αθανάσιος Δημάκης, με απόφαση που υπογράφουν ο πρωθυπουργός Αλέξη Τσίπρας και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Θανάσης Δημάκης: Ό,τι αναλαμβάνει το κάνει

0
0

Σημειωτέον ότι ο Θανάσης Δημάκης θεωρείται «αρχιτέκτονας» στο Εθνικό Σύστημα Συμβουλών, ενώ καίριος είναι ο ρόλος του και σε διάφορες Ομάδες Εργασίας, όπως αυτή για τα αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά.

Βρείτε εδώ τη σχετική απόφαση Διορισμός Αθανάσιου Δημάκη ως μετακλητού γενικού γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας.pdf

Στην απόφαση αναφέρονται τα εξής:

«Διορίζουμε τον Αθανάσιο Δημάκη του Παναγιώτη (Α.Δ.Τ. AM 599382), πτυχιούχο του Τμήματος Γεωπονίας της Σχολής Γεωτεχνικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στη θέση του μετακλητού Γενικού Γραμματέα της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας του Υπουργείου Οικονομικών, με βαθμό 1ο της κατηγορίας Ειδικών Θέσεων.

Ο διοριζόμενος στην ανωτέρω θέση, εκτελεί τα καθήκοντα του μέχρι την παύση του με απόφαση του Πρωθυπουργού, η οποία πρέπει να έχει εκδοθεί εντός τριμήνου από την τοποθέτηση του επιλεγέντος στη θέση του Τομεακού Γραμματέα της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας του Υπουργείου Οικονομικών ή την κατάργηση της θέσης του κατά την αναμόρφωση της νομοθεσίας περί Κυβέρνησης και κυβερνητικών οργάνων».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία