BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Σε Καϊρ και Αναπτυξιακό Συνέδριο Ρόδου ο Αποστόλου

Με αφορμή το Περιφερειακό Συνέδριο Νοτίου Αιγαίου, την Τρίτη 17 Απριλίου ο υπουργός Β. Αποστόλου.

3
0

Την Τρίτη 17 Απριλίου θα βρεθεί στη Ρόδο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, στο πλαίσιο των εργασιών του 13ου Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο νησί ο υπουργός θα επισκεφθεί το πρωί το Κέντρο Γεωργικής Εκπαίδευσης Ρόδου του ΕΛΓΟ Δήμητρα, όπου θα πραγματοποιηθεί η παραχώρηση των εγκαταστάσεων του ΚΕΓΕ  στην Εταιρεία Ψυχικής Υγείας «ΠΑΝΑΚΕΙΑ».

Στη συνέχεια ο υπουργός  θα επισκεφθεί την οινοποιία «ΚΑΪΡ» και θα συναντηθεί με το διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού Ρόδου.

Επίσης, το μεσημέρι ο κ. Αποστόλου θα είναι ο κεντρικός ομιλητής της Ενότητας «Αγροτική Ανάπτυξη, Αλιεία και Παραγωγική Ανασυγκρότηση»  (14:00 έως 17:30) του συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.


Και ο Τσιρώνης στο 13ο Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση

Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης θα απευθύνει ομιλία την Τρίτη 17 Απριλίου, στη Ρόδο στο πλαίσιο των εργασιών  του 13ου Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Τσιρώνης θα μιλήσει το απόγευμα στις 14:00-17:30μμ, στην Ενότητα «Αγροτική Ανάπτυξη, Αλιεία και Παραγωγική Ανασυγκρότηση».


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία