BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Με 2 φακέλους οι κτηνοτρόφοι για μια ακόμα φορά στη Βάθη

Με δύο φακέλους θα προσέλθουν για μια ακόμα φορά, σήμερα Τρίτη 19 Ιουνίου, στη Βάθη οι εκπρόσωποι των κτηνοτρόφων, των τυροκόμων αλλά και της βιομηχανίας γάλακτος που συμμετέχουν στη διαδικασία δημιουργίας της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας.

Με 2 φακέλους οι κτηνοτρόφοι για μια ακόμα φορά στη Βάθη

0
0
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Agronews οι διαφορές ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν έχουν γεφυρωθεί οπότε και η σημερινή συνάντηση δεν φαίνεται να φέρει – εκτός απροόπτου – κάποιο αποτέλεσμα. Επιπλέον – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές – η πλευρά των ΠΕΚ, ΣΕΒΓΑΠ, Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας θα θέσει θέμα ποσοστού εκπροσώπησης του κλάδου.
Στη συνάντηση αυτή που θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσηέρι δεν θα παρίσταται ο Βαγγέλης Αποστόλου, αλλά εκπρόσωπός του, υπηρεσιακό στέλεχος του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Στη συνέχεια ο υπουργός θα ενημερωθεί για τα αποτελέσματα της σύσκεψης
Να σημειωθεί ότι η συνάντηση αυτή λαμβάνει χώρα ένα μήνα μετά την προηγούμενη συνάντηση της 11ης Μαΐου. Από την ημέρα εκείνη έως και σήμερα οι κτηνοτρόφοι έχουν πραγματοποιήσει κινητοποιήσεις με αφορμή τη μεγάλη μείωση στις τιμές του αιγοπρόβειου γάλακτος.

Π. Σατολιάς: Η προσπάθεια πρέπει να ολοκληρωθεί

«Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι. Η σύσκεψη αυτή είναι η συνέχεια της προηγούμενης που έλειπαν κάποιοι φορείς Πρέπει αυτή η προσπάθεια να ολοκληρωθεί. Αύριο θα γίνει Διεπαγγελματική. Όπως διαφωνεί το κάνει για δικούς του λόγους. Δεν έχει δικαίωμα όμως κανείς να αποκλείσει κάποιον άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Agronews ο Παύλος Σατολιάς, πρόεδρος της ΕΑΣ Καλαβρύτων και πρόεδρος του Δικτύου Οικολογικής Διαχείρισης Προϊόντων - Παραπροϊόντων - Υποπροϊόντων Φέτας (Ο.ΔΙ.Π.ΠΑ.Φ)

Ο ίδιος μάλιστα προσθέτει ότι «αν δεν κλείσει η υπόθεση θα είναι ευθύνη όσων διαφωνούν. Οι  κτηνοτρόφοι έχουν ήδη εισπράξει τις συνέπειες αυτής της κατάστασης. Το θέμα είναι δικό μας. Αν ο υπουργός δει έναν φάκελο θα τον υπογράψει».

 
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία