BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Σαν αγρότης έκανε πολιτική σαν βουλευτής κάνει τον αγρότη

Σαν αγρότης, ο Νίκος Παπαδόπουλος, δεν µπορεί να θεωρηθεί και από τους πιο πετυχηµένους. Ακόµα και στο απόγειο της επαγγελµατικής του σταδιοδροµίας, ως γεωργού, αν πέρναγες από τα κτήµατά του, «φώναζαν». Άλλα γιατί ήταν απότιστα, άλλα γιατί έπιαναν νερό και άλλα γιατί τα χόρτα ήταν συχνά πολύ µεγαλύτερα από την καλλιέργεια που φιλοξενούσαν.

Σαν αγρότης έκανε πολιτική σαν βουλευτής κάνει τον αγρότη

2
0

 Στα τριφύλλια, στα οποία επιδίδονταν τα τελευταία χρόνια, πριν ανοίξει ο δρόµος του για την πολιτική καριέρα, δύσκολα έβρισκε κτηνοτρόφους να αγοράσουν τις χορταριασµένες µπάλες, ενώ ούτε λόγος για παραστατικά, όταν κάποιος, αποφάσιζε να του κάνει τη χάρη και να φορτώσει τα δέµατα, πριν τα «φάει» ο ήλιος και η βροχή.

Σαν βουλευτής πάλι, που εξελέγη στο νοµό Λάρισας µε τον ΣΥΡΙΖΑ το Σεπτέµβριο του 2015, επίσης δεν θα µπορούσε να πει κάποιος ότι έχει κάνει σπουδαία σταδιοδροµία. Οξύθυµος κι απότοµος συνήθως, ακόµη και στις τοποθετήσεις του στο εθνικό κοινοβούλιο, πλασάρεται ως ειδήµων περί τα αγροτικά, χωρίς ωστόσο οι γνώσεις του να παρουσιάζουν ιδιαίτερο βάθος.

Διαβάστε εδώ το σχετικό άρθρο
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία