BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Αλλαγές στο ΔΣ του ΣΕΠΥ μετά την παραίτηση Τσούτσα

Στο τιμόνι του ΣΕΠΥ αναλαμβάνει η κα. Λένα Ραφτοπούλου της εταιρείας Pioneer Hi Bred Ελλάς.

Αιτήσεις για πρόσληψη γεωπόνου στον ΣΕΠΥ

0
0

Τη θέση του παραιτηθέντος Αθανασίου Τσούτσα, εκπροσώπου της εταιρείας Bayer Hellas , από το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πολλαπλασιαστικού Υλικού αναλαμβάνει η Λένα Ραφτοπούλου της εταιρείας Pioneer Hi Bred Ελλάς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΕΠΥ, τη θέση του ταμία του Συνδέσμου ανέλαβε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Ιωάννης Μπουτσέλης, εκπρόσωπος της εταιρείας Elanko Ελλάς.

Η ανακοίνωση του ΣΕΠΥ αναφέρει τα εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πολλαπλασιαστικού Υλικού (ΣΕΠΥ) κατά τη συνεδρίασή του στις 6 Ιουλίου 2018 έκανε δεκτή την αίτηση παραίτησης του μέλους του και ταμία του ΣΕΠΥ κ. Αθανασίου Τσούτσα, εκπροσώπου της εταιρείας μέλους του ΣΕΠΥ, Bayer Hellas.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εξέφρασε τις ευχαριστίες και την εκτίμηση προς το πρόσωπο του κ. Τσούτσα για την μακρόχρονη και εποικοδομητική συμμετοχή σε αυτό.

Τη θέση του στο Διοικητικό Συμβούλιο κατάλαβε η κ. Λένα Ραφτοπούλου, εκπροσωπώντας την εταιρεία μέλος του ΣΕΠΥ, PIONEER HI-BRED ΕΛΛΑΣ. Το Διοικητικό Συμβούλιο καλωσόρισε την κ. Ραφτοπούλου

Τη θέση του ταμία του ΣΕΠΥ ανέλαβε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ιωάννης Μπουτσέλης, εκπρόσωπος της εταιρείας ELANKO ΕΛΛΑΣ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία