BACK TO
TOP
Προσωπογραφίες

Η θεωρία των παιγνίων κολλάει γάντι στην εμπορική πολεμική ρητορική Τραμπ

Πωλητής και εξαίρετος θιασάρχης, ιδιοκτήτης του Trump Organizations, o 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραµπ. Αυτό αναφέρει το Forbes στην επετειακή του έκδοση µε τα 100 κορυφαία εν ζωή επιχειρηµατικά µυαλά του πλανήτη, για τον 69χρονο εκκεντρικό δισεκατοµµυριούχο που το όνοµά του έχει συνδεθεί µε όµορφες γυναίκες, πολυτελή αυτοκίνητα, χλιδάτα ξενοδοχεία, καζίνο, ριάλιτι της τηλεόρασης και τώρα µε εµπορικούς πολέµους.

Η θεωρία των παιγνίων κολλάει γάντι στην εμπορική πολεμική ρητορική Τραμπ

3
0

 Εξάλλου, αυτό που του αναγνωρίζουν πολλοί image makers είναι ότι ξέρει να παίζει µε το συναίσθηµα και να πουλά τον εαυτό του όπως µόνο εκείνος ξέρει, ατού που τον έφερε στον Λευκό Οίκο κατατροπώνοντας την πολιτικά εµπειρότατη Χίλαρι Κλίντον.

Ο Τραµπ αντιλήφθηκε κάτι που µόνο ελάχιστοι πολιτικοί επιστήµονες είχαν επισηµάνει: ένα πολύ σηµαντικό κοµµάτι των Ρεπουµπλικανών πίστευε ακράδαντα πως η µόνη λύση για τη χώρα θα ήταν η ανάδειξη ενός εξωσυστηµικού υποψηφίου στο προεδρικό αξίωµα. Έτσι, εκµεταλεύτηκε µια διαρκώς τροφοδοτούµενη δηµοσιότητα που του απέφερε η αµφισβήτηση, εδραιώνοντας τον εαυτό του στο θυµικό σηµαντικού αριθµού Ρεπουµπλικανών και όχι µόνο. Έτσι, βρέθηκε στο σωστό σηµείο, τη σωστή στιγµή και τελικά διαχειρίστηκε όλες τις τριβές και συγκρούσεις που δηµιούργησε η υποψηφιότητά του, χωρίς να χάσει τίποτα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία