BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Αυστραλία: βρέθηκαν βελόνες σε φράουλες

Πολιτεία της Αυστραλίας προσφέρει αμοιβή σε όποιον δώσει πληροφορίες αναφορικά με την καταγγελία αρκετών ανθρώπων ότι βρήκαν βελόνες ραψίματος και πευκοβελόνες σε φράουλες.

australia_strawberries-JOSHUA_GANE_BBC

9
0

Πολιτεία της Αυστραλίας προσφέρει αμοιβή σε όποιον δώσει πληροφορίες αναφορικά με την καταγγελία αρκετών ανθρώπων ότι βρήκαν βελόνες ραψίματος και πευκοβελόνες σε φράουλες.

 Η κυβέρνηση του Queensland προσφέρει 100.000 δολάρια Αυστραλίας (περίπου 71.510 δολάρια) σε όποιον έχει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη και καταδίκη του υπευθύνου.

 «Οποιοσδήποτε βρίσκεται πίσω από αυτή την πράξη, όχι μόνο βάζει σε κίνδυνο οικογένειες στο Queensland και την υπόλοιπη Αυστραλία, αλλά διακινδυνεύει το μέλλον μιας ολόκληρης βιομηχανίας. Προτρέπω οποιονδήποτε έχει στοιχεία που να σχετίζονται με οποιοδήποτε τρόπο με το συγκεκριμένο συμβάν να επικοινωνήσει με την αστυνομία το συντομότερο δυνατό» υπογράμμισε σε δήλωσή της η Πρωθυπουργός του Queensland Annastacia Palaszczuk.

 Την περασμένη Τετάρτη το υπουργείο Υγείας του Queensland εξέδωσε προειδοποίηση με την οποία συμβούλευε τους καταναλωτές να ψιλοκόβουν τις φράουλες πριν τις φάνε. Το υπουργείο έκανε γνωστό ότι τρεις μάρκες φράουλας έχουν αποσυρθεί: οι Berry Obsession, Berry Licious και Donnybrook Berries.

 Το ίδιο πρόβλημα έχει ανακύψει και στη γειτονική πολιτεία Νέα Νότια Ουαλία, με την αστυνομία να μεταφέρει ότι δεν ξέρουν αν ευθύνεται το ίδιο πρόσωπο ή αν πρόκειται για μιμητή του. Σύμφωνα με ενημέρωση της εκεί αστυνομίας, οι μάρκες Love Berry, Delightful Strawberries και Oasis ενδέχεται να έχουν επηρεαστεί.

 

Πηγή: Mitchell McCluskey Susannah Cullinane - cnn. com

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία