BACK TO
TOP
Green reports

Κεντρικό ρόλο στις πράσινες τεχνολογίες για την Ευρώπη ζητά ο Επίτροπος Βέλα

«Πρέπει να μιλήσουμε και να ακούσουμε περισσότερο για το πράσινο, να δούμε πιο πράσινα». Αυτό τόνισε ο Επίτροπος για το Περιβάλλον, τις Θαλάσσιες Υποθέσεις και την Αλιεία, Καρμένου Βέλα, σχετικά με την πρώτη ημέρα της Πράσινης Εβδομάδας (Green Week), που θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή.

Κεντρικό ρόλο στις πράσινες τεχνολογίες για την Ευρώπη ζητά ο Επίτροπος Βέλα

1
0
«Η Ευρώπη πρωταγωνιστεί στην αγορά για τις πράσινες τεχνολογίες και αυτό θα μας επιτρέψει να διατηρήσουμε την ηγετική μας θέση. Για να διατηρήσουμε όμως αυτό το ανταγωνιστικό πλεονέκτημά μας, πρέπει να επενδύσουμε σε δεξιότητες εργατικού δυναμικού. Η Πράσινη Εβδομάδα θα εξετάσει τι πρέπει να κάνει η Ευρώπη για να βοηθήσει τους ανθρώπους να κάνουν τέτοιου είδους αλλαγές», τόνισε ο κ. Βέλα

Και υπογράμμισε: «Θα δώσουμε μεγάλη έμφαση στην ατζέντα των δεξιοτήτων. Μια πράσινη δουλειά, βιώσιμη απασχόληση μπορεί να είναι η διαχείριση αποβλήτων, μπορεί να είναι οι τεχνολογίες επαναχρησιμοποίησης νερού, καθώς και η βιολογική γεωργία. Η Ευρώπη χρειάζεται ανάπτυξη, καινοτόμο ανάπτυξη και οικονομική ανάπτυξη. Αυτό είναι το είδος ανάπτυξης που προωθεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή»

(Πηγή: greenagenda.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία