BACK TO
TOP
Επιδοτήσεις

Την Παρασκευή πριν τα Χριστούγεννα η πληρωμή της ενιαίας ενίσχυσης

Η Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου θεωρείται ως η πιο πιθανή ημερομηνία για την καταβολή στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων του υπολοίπου 50% της ενιαίας ενίσχυσης. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες αυτός είναι ο προγραμματισμός του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης σε συνεργασία με την τράπεζα Πειραιώς, ώστε οι δικαιούχοι να περάσουν τα Χριστούγεννα με «ζεστό» το χρήμα της ενιαίας ενίσχυσης.

Την Παρασκευή πριν τα Χριστούγεννα η πληρωμή της ενιαίας ενίσχυσης

2
1

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι βάσει προγραμματισμού οι πιθανότερες ημερομηνίες είναι 18 – 20 Δεκεμβρίου. Αλλά επειδή εδώ και χρόνια τα χρήματα πιστώνονται ημέρα Παρασκευή, η πιο πιθανή ημερομηνία είναι η 20η Δεκεμβρίου, αν όλα πάνε καλά και δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα. Συνήθως τα χρήματα πιστώνονται Παρασκευή, οι δικαιούχοι που διαθέτουν κάρτες μπορούν να τα εισπράττουν σταδιακά από το Σαββατοκύριακο και οι υπόλοιποι πηγαίνουν στα καταστήματα των τραπεζών.

Να σημειωθεί ότι τα χρήματα τους θα εισπράξουν και όσοι λόγω ανακριβειών στο ΟΣΔΕ δεν πληρώθηκαν το σύνολο ή μέρος της  προκαταβολής του 50% επί  της ενιαίας ενίσχυσης το Νοέμβριο, με την προϋπόθεση ότι θα έχουν τακτοποιήσει πλήρως τις εκκρεμότητες τους. Οι δικαιούχοι της συγκεκριμένης κατηγορίας θα εισπράξουν και τα ποσά που δικαιούνται αλλά δεν τα πήραν όταν δόθηκε η προκαταβολή.

«Γρίφο» αποτελεί η παρακράτηση μέρους της ενιαίας ενίσχυσης από το κράτος και τους δήμους για οφειλές. Οι δικαιούχοι πάντως που διαπιστώνουν παρακρατήσεις από το κράτος για χρέη στο δημόσιο, μπορούν να απευθύνονται στους προϊσταμένους των τοπικών Δ.Ο.Υ. και να ζητούν την άρση του συνόλου ή μέρους των κρατήσεων, σύμφωνα με απάντηση που έδωσε την προηγούμενη εβδομάδα σε ερώτηση  βουλευτών της Ν.Δ. ο υφυπουργός Οικονομικών Γ Μαυραγάνης.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

10-12-2013 22:45Χρηστος

Noμιζω οτι Περυσι Πληρωθηκε Τριτη 18 Δεκεμβριου. Και Τωρα Λετε 18 με 20 Δεκεμβριου. Αν Γινει 20 Δεκεμβριου Παρασκευη θα Ερθουν <> η Ημερομηνιες. Νομιζω οτι θα Γινει 18 Τεταρτη Σαν Περυσι.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία