BACK TO
TOP
Επιδοτήσεις

Εν αναμονή υπουργικής απόφασης η πληρωμή ολοκληρωμένης στα τεύτλα

Να σταλεί ο φάκελος στο φορέα εφαρμογής για την έκδοση της σχετικής Υπουργικής Απόφασης απομένει για να ακολουθήσουν οι υπογραφές των σχετικών συμβάσεων, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΑΟΚ Πιερίας, για την πληρωμή του Μέτρου 214 «Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στην παραγωγή σακχαροτεύτλων».

Γράφουν απώλειες τα ζαχαρότευτλα

2
0
Στην ανακοίνωση επίσης αναφέρεται πως έχει αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας η τελική κατάσταση δικαιούχων της 1ης ακι 2ης πρόσκλησης για τη δράση 2.3 (που μπορείτε να βρείτε εδώ--Α' Πρόσκληση- Β' Πρόσκληση)

Αναλυτικά το Δελτίο Τϋπου

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας γίνεται γνωστό ότι στον πίνακα Ανακοινώσεων της Υπηρεσίας μας (28ης Οκτωβρίου 40, Κατερίνη) έχει αναρτηθεί η τελική κατάσταση δικαιούχων της 1ης και 2ης πρόσκλησης για τη δράση 2.3(β)  «Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στην παραγωγή σακχαροτεύτλων».

Στην συνέχεια θα προωθηθεί φάκελος στο φορέα εφαρμογής για την έκδοση της σχετικής Υπουργικής Απόφασης, μετά την οποία θα ακολουθήσει η πρόσκληση των δικαιούχων για την υπογραφή της σχετικής σύμβασης. Πληροφορίες: Σοφία Θεοδωρίδου Γεωπόνος της Διεύθυνσης, τηλ. 2351351257.



Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία