BACK TO
TOP
Επιδοτήσεις

Μόλις λίγα ψίχουλα η επιστροφή εισφορών στους τευτλοπαραγωγούς

Από 7 έως 8 ευρώ το στρέμμα αναμένεται να είναι το ύψος της επιστροφής εισφορών στους τευτλοκαλλιεργητές που είχαν δώσει παραγωγή την περίοδο 2001 – 2006, σύμφωνα με πληροφορίες, στα πλαίσια του Καν. (ΕΚ) 1360/2013 και την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για λάθη κατά τον υπολογισμό των ετήσιων εισφορών την εν λόγω περίοδο.

Μόλις λίγα ψίχουλα η επιστροφή εισφορών στους τευτλοπαραγωγούς

1
0

Έτσι συνολικά 300 με 400.000 ευρώ αναμένεται να μπουν στο λογαριασμό των τευτλοπαραγωγών μέσα στον Οκτώβριο, μέσω των ζαχαροβιομηχανιών, στις οποίες θα καταβληθούν οι εισφορές από τον ΟΠΕΚΕΠΕ έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Όπως ορίζεται σε σχετική απόφαση, η επιστροφή των εισφορών καταβάλλεται απευθείας στον ανέκκλητο τραπεζικό λογαριασμό των παραγωγών ζάχαρης, μετά την αναγνώριση και εκκαθάριση της σχετικής δαπάνης από την αρμόδια Διεύθυνση Άμεσων Ενισχύσεων και Αγοράς του ΟΠΕΚΕΠΕ, όπως ορίζεται στην Απόφαση.

Πάντως σύμφωνα τον ΟΠΕΚΕΠΕ η επιστροφή αφορά το 75% των εισφορών, ενώ δεν υπάρχει πλαφόν στο ποσό που αναμένεται να επιστραφεί.

Όλες οι λεπτομέρειες στο δημοσίευμα της εφημερίδας Agrenda που κυκλοφορεί το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά μαζί με το περιοδικό Wine Trails

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία