BACK TO
TOP
Επιδοτήσεις

Ξεκλείδωσαν οι πληρωμές ενισχύσεων, πιστώθηκε εξισωτική 35 εκατ. ευρώ

Μια μετά την άλλη υπογράφονται οι εντολές πληρωμής των εκκρεμούντων εδώ και καιρό κοινοτικών ενισχύσεων (εξισωτική, ειδικά καθεστώτα, νιτρορρύπανση κ.α.), μετά την παράκαμψη του εμποδίου που ακούει στο όνομα «συμψηφισμός - ΗΔΙΚΑ» και την κατεύθυνση Μαξίμου για απ’ ευθείας καταβολή των χρημάτων στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Ξεκλείδωσαν οι πληρωμές ενισχύσεων, πιστώθηκε εξισωτική 35 εκατ. ευρώ

1
1
Καλά διασταυρωμένες πληροφορίες του AgroNews κάνουν λόγο για άμεση έναρξη των πληρωμών, καθώς, ήδη πολλές αποφάσεις έχουν πάρει το δρόμο για το Εθνικό Λογιστήριο του Κράτους και ήδη έχουν κατατεθεί χρήματα σε κάποιους  λογαριασμούς των παραγωγών. Είναι σαφές ότι η κυβερνητική εντολή λέει, το ξεκαθάρισμα των εν λόγω εκκρεμοτήτων να γίνει τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν από την πληρωμή του τσεκ που υπολογίζεται για το τέλος Οκτωβρίου

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι το ποσό που θα διατεθεί αυτή τη φορά για εξισωτικές ενισχύσεις τόσο του 2013 όσο και για μικροπροβλήματα με πληρωμές παρελθόντων ετών (2008, 2009, 2010, 2011 και 2012) ανέρχεται στο ποσό των 35 εκατ. ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι η εξόφληση για το 2013 δεν θα αφορά και πάλι το σύνολο των κτηνοτρόφων αλλά το μεγαλύτερο μέρος αυτών, δηλαδή όσων έκαναν νωρίς ένσταση και κατέστη δυνατό να γίνει επανεξέταση του φακέλου τους και φυσικά να δικαιωθούν.   
Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

13-10-2014 19:28ζωγραφω χατζηιωαννου

με τα βοσκοτοπια τι γινετε?θα πληρωθουν αυτοι που ειχαν βγει απ'εξω?για ποιο λογο δεν μπορω να καταλαβω αντι να πληρωθουμε για τα ζωα που εχουμε πληρωνομαστε για τα βοσκοτοπια??????

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία