BACK TO
TOP
Επιδοτήσεις

Συμβάσεις για ολοκληρωμένη στα τεύτλα έως 24 Οκτωβρίου

Τους δικαιούχους της Δράσης 2.3B «Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στην παραγωγή σακχαρότευτλων» του μέτρου 214, του ΠΑΑ 2007-2013 καλεί η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης στην έδρα της για την υπογραφή της σχετικής πενταετούς σύμβασης.

Στις Βρυξέλλες ο «Μπαλτατζής» με Ολοκληρωμένη για τεύτλα

0
0

Συγκεκριμένα, οι δικαιούχοι καλούνται να προσέλθουν στην Η Ηέδρα της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Μ.Ε. Θεσσαλονίκης Παπαναστασίου 63.

Περίοδος Υπογραφής Συμβάσεων ορίζεται η περίοδος από 13/10/2014 έως 24/10/2014. Η υπογραφή της σύμβασης θα γίνει αυτοπροσώπως από τον δικαιούχο με επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας. Για περιπτώσεις που δεν μπορούν να προσέλθουν οι ίδιοι οι δικαιούχοι, δύναται ο οποιοσδήποτε τρίτος να υπογράψει τις συμβάσεις μόνο κατόπιν εγγράφου συμβολαιογραφικού πληρεξουσίου και όχι με απλή εξουσιοδότηση επικυρωμένη από ΚΕΠ ή άλλη Δημόσια υπηρεσία.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης (πληροφορίες: Μηλιάδου Δέσποινα, Ταχταλίδου Όλγα, τηλ. 2310984173-174). 

Οι αποφάσεις έγκρισης και απόρριψης επισυνάπτονται παρακάτω σε δύο συνημμένα αρχεία PDF  και επίσης είναι αναρτημένες στους διαδικτυακούς τόπους του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και  Τροφίμων www.minagric.gr και του Διοικητικού Τομέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών www.agrotikianaptixi.gr.

Δείτε εδώ τους δικαιούχους της 1ης πρόσκλησης και εδώ αυτούς της δεύτερης.

 

 

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία