BACK TO
TOP
Επιδοτήσεις

Eνστάσεις βαμβακοπαραγωγών για τηλεπισκόπηση από 1/4

Για 10 μέρες μετά την ανάρτηση των αποτελεσμάτων τηλεπισκόπησης 2014, που θα ολοκληρωθεί στις 31 Μαρτίου, για το ειδικό καθεστώς της συνδεδεμένης βάμβακος, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι βαμβακοπαραγωγοί να υποβάλλουν τις ενστάσεις τους. Πρόκειται, άλλωστε, σύμφωνα με τους περισσότερους παραγωγούς και για τη βασική αιτία για τα μειωμένα ή και μηδενικά ποσά που βρήκαν στους λογαριασμούς τους στη σχετική πληρωμή.

Eνστάσεις βαμβακοπαραγωγών για τηλεπισκόπηση από 1/4

3
0

Με ανακοίνωσή του ο ΟΠΕΚΕΠΕ ενημερώνει τους παραγωγούς για τα εξής: «σχετικά με τις ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων Τηλεπισκόπησης 2014  για το ειδικό καθεστώς βαμβακιού  σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί ανάρτηση των αποτελεσμάτων στις αρμόδιες Περιφερειακές Διευθύνσεις, Μονάδες και Γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ καθώς και στους πιστοποιημένους φορείς Α και Β. Οι γεωργοί θα μπορούν να  απευθύνονται για  ενημέρωση και να πραγματοποιούν τις ενστάσεις τους, στους Φορείς Α’  και Β για διάστημα 10 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης  (ολοκλήρωση ανάρτησης έως 31/3).

Οι Φορείς μετά το τέλος των 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης, θα στέλνουν τις υποβληθείσες ενστάσεις υπό μορφή ηλεκτρονικού αρχείου τόσο στην αρμόδια Περιφερειακή Διεύθυνση όσο και στη Διεύθυνση Τεχνικών Ελέγχων της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΟΠΕΚΕΠΕ. Η ηλεκτρονική αποστολή των ενστάσεων θα γίνεται μέσω του διαμορφωμένου πίνακα Excel

Οι ενστάσεις θα ελέγχονται αρχικά από τις Διευθύνσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ που διενήργησαν τους ελέγχους τηλεπισκόπησης  επί της οθόνης προκειμένου να διαπιστώνεται φωτοερμηνευτικά το βάσιμο ή μη της ένστασης   Εφόσον διαπιστωθεί ότι η περίπτωση χρήζει παραπάνω διερεύνησης τότε θα αποστέλλεται στους τοπικούς ελεγκτές».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία