BACK TO
TOP
Επιδοτήσεις

Επιβεβαιώνει ο Ρωμανιάς τη μετάθεση της 13ης σύνταξης

Για μετάθεση της επαναχορήγησης της 13ης σύνταξης στους συνταξιούχους, μεταξύ αυτών και του ΟΓΑ, έκανε λόγο ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιώργος Ρωμανιάς επιβεβαιώνοντας τα όσα ανέφερε την Τετάρτη ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κορωνάκης.

Συνταξιοδότηση ανασφάλιστων από τον ΟΓΑ

0
1

«Ο Τάσος Κορωνάκης έχει μάθει να λέει την αλήθεια. Είναι δεδομένο ότι οι δανειστές έχουν προβάλει αντίσταση στις δικές μας θέσεις», είπε ο κ. Ρωμανιάς τονίζοντας ότι οι δανειστές ζήτησαν η 13η σύνταξη να περιοριστεί και να μην είναι 700 ευρώ, ενώ ύστερα πρότειναν η καταβολή της να εξαρτηθεί από το ύψος του πρωτογενούς πλεονάσματος.

Ο Γιώργος Ρωμανιάς τόνισε ότι υπάρχουν αντίθετες απόψεις, γι αυτό και η κυβέρνηση διατηρεί τις κόκκινες γραμμές της. «Είναι δεδομένο και δεν είναι κάτι που το κρύβουμε», είπε χαρακτηριστικά.

«Τα δεδομένα είναι δύο: Η κυβέρνηση δεν έχει πάει πίσω σε αυτά που έχει πει και παράλληλα κάνει μεγάλο αγώνα», είπε ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ο οποίος ξεκαθάρισε πάντως ότι το θέμα της 13ης σύνταξης είναι ακόμα ανοιχτό.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

22-05-2015 14:16στελλα

Γιατί δε γράφετε κ ενα άρθρο για τις καθυστερησεις στη πληρωμη της προωρης αγροτικης συνταξης.... είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που τείνει ν γινει μονιμο..με τους χαμηλοσυναξιουχους αγρότες να χουμε φτάσει σε εξρυτελιστικο στάδιο χρεών. .δωστε μας κάποιο νεο γιατι το υπουργείο εχει μαύρα μεσάνυχτα. ..

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία