BACK TO
TOP
Επιδοτήσεις

Πληρωμές αναδιάρθρωσης αμπελώνων σε 231 Αχαιούς

Η πληρωμή αφορά 231 αμπελουργούς από την Αχαΐα, με ποσό 4,23 εκατ. ευρώ, για το 2014-2015.

Μάστιγα στο Ηράκλειο οι κλοπές αμπελιών

5
0

Από την περιοχή της Αχαΐας φαίνεται πώς ξεκίνησε η εξόφληση του προγράμματος αναδιάρθρωσης αμπελώνων, σύμφωνα με το σχετικό χρονοδιάγραμμα που ανακοίνωσε το υπουργείο την περασμένη Παρασκευή 28 Αυγούστου, όπως προκύπτει από ανακοίνωση της Περιφέρειας που λέει ότι «από τις 31 Αυγούστου ξεκίνησε η πληρωμή της οικονομικής ενίσχυσης για το πρόγραμμα της αναδιάρθρωσης αμπελώνων περιόδου 2014-2015 για την Περιφερειακή Ενότητα, από τον ΟΠΕΚΕΠΕ που αφορά 231 άτομα».

Σύμφωνα με τη Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας «η διαδικασία των ελέγχων ολοκληρώθηκε έγκαιρα, και ξεκινάει η πληρωμή της επιδότησης για να καλύψει τις άμεσες οικονομικές ανάγκες αυτών που εντάχθηκαν, στο πρόγραμμα.

Το συνολικό ποσό που διανέμεται για την Αχαΐα είναι 4.233.971 ευρώ και αντιστοιχεί σε 231 αμπελοκαλλιεργητές που εντάχτηκαν στο πρόγραμμα, που εκτελέστηκε με πλήρη επιτυχία από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας».

Για την ερχόμενη αμπελουργική περίοδο 2015-2016, όπως τόνισε ο Περιφερειάρχης Γ. Κατσιφάρας, επαναλαμβάνεται το ίδιο πρόγραμμα και γίνονται προσπάθειες ένταξης όλων των ενδιαφερόμενων αμπελοκαλλιεργητών, με συνολικό ποσό άνω των 5.000.000 ευρώ για την Αχαΐα.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία