BACK TO
TOP
Επιδοτήσεις

Στο δρόμο προς πληρωμή η βιολογική κτηνοτροφία

Αναρτήθηκαν οι λίστες με τους δικαιούχους για τη βιολογική κτηνοτροφία σε Καβάλα και Πιερία.

Διετής παράταση στα προγράµµατα για αυτόχθονες φυλές ζώων

2
0

Μετά από περισσότερα από 3 χρόνια καθυστέρηση, ένα βήμα πριν την πληρωμή τους  φαίνεται πως βρίσκονται οι κτηνοτρόφοι της Πιερίας και της Καβάλας, που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα των βιολογικών. Οι δύο Περιφέρειες ανήρτησαν τις λίστες με τα ονόματα των δικαιούχων, γεγονός που σημαίνει ότι μετά το προβλεπόμενο διάστημα των ενστάσεων, η δισκέτα θα φτάσει στον ΟΠΕΚΕΠΕ και από εκεί θα πάρει το πράσινο φως από το υπουργείο για την πληρωμή των δικαιούχων.

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Καβάλας

Την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου αναρτήθηκαν στον πίνακα ανακοινώσεων της υπηρεσία μας Αναλυτικές Καταστάσεις Πληρωμής της Δράσης 1.2 Βιολογική Κτηνοτροφία για την πρόσκληση 800/19605/17-02-2012, όπως ανακοινώνει η ΠΑΜΘ/ΠΕ Καβάλας και ειδικότερα η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

Ορίζεται περίοδος ενστάσεων επί των Καταστάσεων Πληρωμής από 26-11-2015 έως και 02-12-2015. Οι ενστάσεις κατατίθενται στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, Διοικητήριο, 4ος όροφος. Για περισσότερες πληροφορίες  στα γραφεία 465 και 456.

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Πιερίας

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας γίνεται γνωστό ότι στον πίνακα ανακοινώσεων της υπηρεσίας (28ης Οκτωβρίου 40, Κατερίνη) έχει αναρτηθεί η κατάσταση πληρωμής δικαιούχων της δράσης 1.2 «Βιολογική  Κτηνοτροφία» για το έτος 2012.

 Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής έως και τις 2-12-2015. Πληροφορίες: Σοφία Θεοδωρίδου Γεωπόνος της Διεύθυνσης, στο τηλέφωνο 2351351256.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία